2777
2789
عنوان

قلب جنین

249 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها وقت بخیر من امروز متوجه شدم باردارم 5 هفته و 4 روزم هستش دکترم تا هفته هشت که قلب بخواد تشکیل بشه بهم استراحت مطلق داده چون اسپرم همسرم ضعیفه و حدود 50 روز دارو خورده 10 روز از داروهاش مونده بود که بره ازمایش بده که فهمیدیم بارداره 

کسی مثل من بوده از قلب جوجوش بگه 

عزیزم چطور نفهمیدی تا الان؟یعنی پریود نمیشدی متوجه نشدی؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
عزیزم چطور نفهمیدی تا الان؟یعنی پریود نمیشدی متوجه نشدی؟

نه چون یکسال و دوماهه اقدامم دیگه از بی بی چک زدن خسته شده بودم پریودم تاخیر انداخت اگر به خودم بود و دکترم نمیگفت حالا حالا ها بی بی چک نمیزدم 

علایم داشتم یه جورایی حس میکردمش ولی دوست نداشتم بی بی چک بزنم چون خیلی زدم و ناامید بودم که نمیشه دیگه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم انشالله خیره نگران نباش خدا خودش داده خودشم حفظ میکنه

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
نه چون یکسال و دوماهه اقدامم دیگه از بی بی چک زدن خسته شده بودم پریودم تاخیر انداخت اگر به خودم بود ...

خب خدا سوپرایزت کرده عزیزم،مبارکت باشه ان شاالله🌹

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
ممنون دعا کن برام به قدرت خدا ایمان دارم میدونم نا امیدم نمیکنه

اره عزیزم خدا ارحم راحمینه...توکلت بخودش باشه صلوات و ذکر زیاد بفرس

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
اره عزیزم خدا ارحم راحمینه...توکلت بخودش باشه صلوات و ذکر زیاد بفرس

همینکارو میکنم ختم سوره حجرات و حدیث کسارو شروع کردم بیکار میشم صلوات میفرستم و قران میخونم خدا کمک میکنه من مطمئنم

همینکارو میکنم ختم سوره حجرات و حدیث کسارو شروع کردم بیکار میشم صلوات میفرستم و قران میخونم خدا کمک ...

افرین بهت خدا انشالله یه بچه خوبو سالم بهت هدیه میده برامنم دعا کن