2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با قلمچی پیش برو عزیزم....تو ایستگاه ها جبران کن

قلم چی ۱۷ تا آزمون داره درسته؟؟؟هر دوهفته یبارم آزمون برگزار میکنه

۱۷×۱۴میشه ۲۳۸روز

من حساب کردم۲۴۲ روزم مونده تا کنکور اینو نمیفهمم اگه از الان بخوام از الان برای اولین آزمونش بخونم میرسم این منظورمه

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

میتونی دوتا کار کنی اولین اینکه دو یا سه تا ازمون رو برسونی به هم بدی مثلا فردا شروع کنی مثلا بتونی خودتو به ازمون 3ی4برسونی اینطور زمان مرور وجمع بندی عالی داری 

از یه جهت دوهفته هفته با همون ازمون پیش بری که دوهفته پیش بری یعنی مثلا فردا شروع کنی اولین ازمون تو 28ابان که 23مهر قلم چی بوده اینطوری فقط دوهفته تایم جمع بندی داری

Setars can't shine without dankess
از ی رتبه برتر شنیده بودم  نیم سال اول که قلم چی اروم تر پیش میره ۳ روز اول هفته ی اول رو پیش خ ...

۱۷×۱۴میشه ۲۳۸روز

من حساب کردم۲۴۲ روزم مونده تا کنکور اینو نمیفهمم اگه از الان بخوام از الان برای اولین آزمونش بخونم میرسم این منظورمه

میتونی دوتا کار کنی اولین اینکه دو یا سه تا ازمون رو برسونی به هم بدی مثلا فردا شروع کنی مثلا بتونی ...

۱۷×۱۴میشه ۲۳۸روز

من‌ثبت‌نام‌کردم‌خیلی‌خوبه‌بر‌نامش

هزینش چقدره شد

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
قلم چی ۱۷ تا آزمون داره درسته؟؟؟هر دوهفته یبارم آزمون برگزار میکنه ۱۷×۱۴میشه ۲۳۸روز من حساب کردم۲۴ ...

از اول شروع نکن عزیزم از همین آزمون فک کنم ۲۱ آبان باشه شروع کن بعضی مباحث پیوسته هست ولی اشکال نداره.. با برنامه پیش بری خیلی بهتره

مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺