دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ی غلطی کردم دیروز ک بی تفاوتی و بی حسی تو بدنم و حسم بود اجازه دادم خواستگارام بیان...حالانمی دونم چطوری برم تو جلسه..ایا اصلا میتونم برم ا نه..چند ساعت پیش وحششتنااک دلهره داشتم...اما خب خودمو اروم کردم و بهش فکر نمیکنم..تا ببینم چی می شه
قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
🌱 فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا 🌱به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
اروم اروم نیستم بغض دارم اما دارم خودمو اروم می کنم امشب از پسش بربیام
تو دختر عاقل و قوی ای هستی، حتما از پسش بر میای عزیزم، همین که به خودت فرصت بررسی برای یک رابطه ی جدید رو دادی، نشون میده که قوی و عاقلی..
گفتم بررسی.. چون قرار نیست کسی به کاری مجبورت کنه..
به چشم یه مهمونی عادی بهش نگاه کن تا راحت تر بگذره..
توکلت به خدا باشه❤️🌹❤️
🤍🪴🤍
🌱 فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا 🌱به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.