2777
2789
عنوان

مردم از استرس

442 بازدید | 29 پست

اینقدرررر الان استرس همه وجودمو گرفته که همه چهره و وجودم تو هم جمع شده😭🤦🏻‍♀حالم افتصاحههه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چرا

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس چرا؟

ی غلطی کردم دیروز ک بی تفاوتی و بی حسی تو بدنم و حسم بود اجازه دادم خواستگارام بیان...حالانمی دونم چطوری برم تو جلسه..ایا اصلا میتونم برم ا نه..چند ساعت پیش وحششتنااک دلهره داشتم...اما خب خودمو اروم کردم و بهش فکر نمیکنم..تا ببینم چی می شه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

استرس چرا؟

نمی تونستم این بار دیگ از زیر خواهش پدرم در برم

ی غلطی کردم دیروز ک بی تفاوتی و بی حسی تو بدنم و حسم بود اجازه دادم خواستگارام بیان...حالانمی دونم چ ...

ای وایی

عیب نداره حالا پیش اومده سعی کن اروم باشی و صحبت کن

با خواستگارت ضرر نداره

ایشالله هرچی خیره و صلاحه پیش میاد

با منطقت پیش برو

قرار هم نیست کسی مجبور به تصمیم گیری کنه تو رو

اول از همه اروم باش و با منطقت به حرفاش گوش کن

ببین اصلا میتونی حسی داشته باشی بهش

اگه نه که جواب رد میدی و تمام

پناه بر خدا

ایشالله بهترین پیش میاد واست

چی شد عزیزم؟

اوضاعت مساعد شد انشالاه؟

🤍🪴🤍

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
چی شد عزیزم؟ اوضاعت مساعد شد انشالاه؟ 🤍🪴🤍

اروم اروم نیستم

بغض دارم 

اما دارم خودمو اروم می کنم امشب از پسش بربیام

قرار هم نیست کسی مجبور به تصمیم گیری کنه تو رو اول از همه اروم باش و با منطقت به حرفاش گوش کن ببین ...

💖🌹

اروم اروم نیستم بغض دارم  اما دارم خودمو اروم می کنم امشب از پسش بربیام

تو دختر عاقل و قوی ای هستی، حتما از پسش بر میای عزیزم، همین که به خودت فرصت بررسی برای یک رابطه ی جدید رو دادی، نشون میده که قوی و عاقلی..

گفتم بررسی.. چون  قرار نیست کسی به کاری مجبورت کنه.. 

به چشم یه مهمونی عادی بهش نگاه کن تا راحت تر بگذره.. 

توکلت به خدا باشه❤️🌹❤️

🤍🪴🤍

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .

بذار خواستگاران بیان 

به خودت فرصت دوباره فرصت زندگی بده

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792