دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
ی غلطی کردم دیروز ک بی تفاوتی و بی حسی تو بدنم و حسم بود اجازه دادم خواستگارام بیان...حالانمی دونم چطوری برم تو جلسه..ایا اصلا میتونم برم ا نه..چند ساعت پیش وحششتنااک دلهره داشتم...اما خب خودمو اروم کردم و بهش فکر نمیکنم..تا ببینم چی می شه
قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
🌱 فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا 🌱به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
اروم اروم نیستم بغض دارم اما دارم خودمو اروم می کنم امشب از پسش بربیام
تو دختر عاقل و قوی ای هستی، حتما از پسش بر میای عزیزم، همین که به خودت فرصت بررسی برای یک رابطه ی جدید رو دادی، نشون میده که قوی و عاقلی..
گفتم بررسی.. چون قرار نیست کسی به کاری مجبورت کنه..
به چشم یه مهمونی عادی بهش نگاه کن تا راحت تر بگذره..
توکلت به خدا باشه❤️🌹❤️
🤍🪴🤍
🌱 فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا 🌱به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.