به تاریخ عضویتم دقت نده قدیمیم ولی تعلیق شدماسم کاربری کوفتیم خیلیم سخت نیست پس زحمت بده حفظش کن و تو تاپیک های دعوا و گیس کشی تگم کن بیهوده 😬🐸✋ میگن برای موفقیت باید "قورباغت رو قورت بدی" ولی متاسفانه قورباغه ی من دائم القره و فقط بلده برقصه قوزمیت تو موفقیتم هیچ نقشی نداشت 🐸💃💃#کاربری_در_اختیار_دو_شخص_متفاوت
من دوتا سفید داشم خیلی ناز جیگر بودن بازبگوشم بودن. ولی خیلی زود بزرگ میشن. و شکم روز 15 تومن فقط پول گاهو میدادم. جون گاهو کرون اشغالشم فروشی. خیلی هم گثیف کاری دارن. الان هوا سرد حیاط هم نمیشع گذاش . البته تصمیم با خودتونه
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟
اره اینک خودت یاد بدی ک تا یاد بگیرن فرشاتو ب کند میکشن. ب خصوص جیش یک . تربیت شده هم تا بخواد عادت کنه باز سخته. من تابستون داشم خیاط بودن ینی خیلی نار بودن در باز میگردن نیومدن تو شیطونی میگردن. موکت جویده بودن شارژمو جوید بودن
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟
سلام عزیزم میشه جواب پستمو بدین ؟شما از آب پیاز نتیجه گرفتین واسه مو ؟رشدش بیشتر شد یا نه ؟؟؟
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲