2777
2789
عنوان

بچه ها میشه یه این کار اعتماد کرد

72 بازدید | 16 پست

اگهیش  رو تو سایت شیپور دیدم

بسته بندی تو خونه برای شرکت دیجی کلا گفته 

ماهی ۳و ۸۰۰

بیمه هم هست

قرارداد ۳ ماهه و ۶ ماهه و ۱۰ ساله 

حقوق روزانه هفتگی ماهانه 

و اینکه گفت ۲۰۰‌بده چون کد پرسنلی داری و باید احراز هویت بشی تو سایت دادگستری و بانک‌‌مرکزی

حالا من ازش پرسیدم یه مدرک اعتباردهی بهم نشون بدید

به نظرتون راسته 

کار در منزله

و روزانه یه راننده میاره میبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اعتماد نکن . من خیلی اینجوری کلاه سرم رفته . ساخت تاج عروس بود ساخت مگنت بود بسته بندی حبوبات ب ...

یسری منم تودیواردیدم گفتن اموزشش حضوریه چندجلسم رفتم وکلی خرج آخرشم نگوکلاه بردار بودن🤥🤥چنسریم گزارش زدم تودیوار چون هی میدیدم تبلیغشون اونجاس وجزمن چندین هزارنفرم کلاه رفته سرشون

چطوری

مثلا میگن پول بده تا دستگاه پرس بیاریم با حبوبات در خونه پولو میدی .یا کارت به کارت میکنی . من کارت ب کارت کردم ۶۰۰ تونن رو خورد زنگم زدم بهش یه پیرزن بود زبونشم دراز ک پولتو پس نمبدم. یکی دیگه مواد اولیه دادن تاج بسازم بفرستم بعد هرچی زنگ زدم جواب ندادن پیامم جواب ندادن پولمم خوردن . دیگه از شاهکارام بگم پول دادم باز جنس اوردن ولی گفتن بدرد نمیخوره کارت در صورتی که کارم کاملا بی عیب و نقص بود 😑😂

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

یسری منم تودیواردیدم گفتن اموزشش حضوریه چندجلسم رفتم وکلی خرج آخرشم نگوکلاه بردار بودن🤥🤥چنسریم گزا ...

اره بابا شگردشونه من و شما و ده تای دیگه که نفری ۵۰ بدیم بسه براشون فردا باز یه آگهی دیگه میزنن با یه خط دیگه

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

مثلا میگن پول بده تا دستگاه پرس بیاریم با حبوبات در خونه پولو میدی .یا کارت به کارت میکنی . من کارت ...

دقیقن دقیقن تواون عروسک سازیم بمن گفتن بدردنمخوره کارت وکلیییی ادمم اونجابودن براآموزش کارهیشکدومشونم قبول نکرده بودن