2777
2789

این پول خورد خورد جمع شده. میخوام لزش استفاده کنم. و باهاش درامد داشته باشم. این هم توجه کنید که مقدار بیشترش طلاست. 

خودم تو فکر خانه کودکم. اما نمیدونم چقدر هزینه داره

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار تو‌ ایبی شاپ

ایبی شاپ چیه؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
لوازم بخر، تولد بچه برگزار کن

آی. چه پیشنهاد خوبی. اینم فکر بدی نیستا. در موردش فکر میکنم

کدوم شهری؟خیلی بیشتر از ابن پول اجاره جا هست که

اره. اول گفتم یه سوییت کوچیک بگیرم اجاره بدم. شوهرم میگه با این پول نمیشه. دلم میخواد درست استفاده کنم ازش

بگم نمیخورن منو؟

لطفا نظرت رو بگو. چرا بخورن؟

لطفا نظرت رو بگو. چرا بخورن؟

یبار به یکی گفتم گفت من از این کارا نمیکنم😐

ببین سیگار بخر باش سود خوبی توشه بعدم توضیعش کن

تو چند روز

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!