2777
2789
عنوان

یک مامان آذر ۱۴۰۰

2095 بازدید | 57 پست

خاطرات تلخ گذشته، محو و خاکستری از جلوی چشمهام میگذرن

بارداری اول: خونریزی در هفته هفتم و درد سقط و تشخیص مول مهاجم منجر به کوریوکارسینوم# و دردسرهای شیمی درمانی و...

بارداری دوم: قطع علائم در هفته هشتم،ایست قلبی جنین، درد سقط،شکنجه های روحی و ...

بارداری سوم: فهمیدن مشکل، استفاده از داروهای مکمل، اقدام، و مثبت شدن بی بی چک روز تولد حضرت علی اکبر

ایندفعه اصلا مثل دفعات قبل ذوق نداشتم. دل نگران تر از اون بودم که بخوام خوشحالی کنم

هفته های تلخ هفتم و هشتم بارداری، انتظار کشنده برای شنیدم صدای قلب،مبارزه نی نی با سیستم ایمنی من،همه و همه باعث شد تا هفته یازدهم خودم رو امیدوار نکنم

هفته دوازدهم و سونوی NT شروع دوران عاشقی من شد

یک موجود کوچولو توی وجود من شکل گرفته بود با همه فاکتورهای سالم

و این بزرگ‌ترین هدیه خداوند شد در سن ۳۸ سالگی پس از فراز و نشیب های به غایت سخت

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیام کنید؛اینستا: anjir_handmade@

سونوها و آزمایش ها یکی پس از دیگری انجام شد

و تو سالم سالم تشخیص داده شدی جان مادر

نوبت به سونوی آنومالی رسید ، خاله جانت جواب رو‌گرفت و من و بابایی دو روز بعد توی مهمونی قشنگی که خاله ترتیب داده بود فهمیدیم که تو « یه گل پسری»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز،۲۲ روز مانده به میلادت اومدم اینجا، تا ثبت کنم یاد و خاطره ی ۹ ماه عاشقی، دل نگرانی، ویار ‌تهوع شدید، ابتلا به کرونا، ابتلا به دیابت بارداری ، تجویز روزی چهار تا آمپول هپارین به دلیل کاهش_وزن_نوزاد# ، لذت دیدن و حس کردن تکون خوردنهات و لگد زدنهات،سیسمونی خریدنهای اینترنتی بخاطر بسته بودن فروشگاه ها در بحران کرونا،لذت چیدن اتاقت، بوییدن لباسها و کفشات

.

جان مادر

بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنت هستم

و از اعماق قلبم برای هر زنی که در انتظار چشیدن حلاوت و شیرینی این چنین روزاهاییه، آرزو میکنم به آنچه دلش می‌خواد برسه

الهی آمین

سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم وقتی خوندم پسرتو سالم بغل گرفتی و بالاخره مامان شدی منم خیلی سختی کشیدم وقتی سرگذشتت رو می خوندم یاد خودم افتادم بعد دوسال حامله شدم و بعد ده روز فهمیدم خارج از رحمه و ۲۱روز بیمارستان بستری شدم سه دوز متوتروکسایت دریافت کردم ولی از بین نرفت و مجبور شدم جراحی کنم بعد مرخصی و رفتن به خونه شدیدا تب کردم و رفتم بیمارستان بعد یکهفته تشخیص دادن داروی بیهوشی و‌متوتروکسایت کبدمو مسموم کرده و من دچار هپاتیت آشدم شش ماه دارو خوردم تا خوب شدم ده ماه بعد تصمیم گرفتم باردار بشم که تستم مثبت شد و رفتم سونو که اینبار هم تشخیص بارداری خارج از رحم دادن و باز فوری بستری شدم و باز جراحی شدم سه سال از اسم بچه می ترسیدم تا اینکه خواب دیدمو تفال زدمو که خوب دراومد و تصمیم گرفتم باز شانسمو امتحان کنم بعد شش ماه تستم مثبت شد اما اصلا خوشحال نشدم کارم شده بود گریه که اگه باز اونطور بشه باید برم عمل که روز ۱۲تاخیر سونوی واژینالی ساک حاملگی رو نشون داد یکم دلم اروم شد که سر جاشه ولی تا سونوی قلبش اصلا خوشحال نبودم تا اینکه موعد سونوی قلبش رسید همه چیز خوب بود و پسرم صحیح و سالم دنیا اومد والان ۱۱سالشه و من همیشه بخاطر وجودش شکر می کنم مصائب و مشکلاتی که ما تجربه کردیم امتحان الهی بود و مطمئنم فرزندان سالم ما بخاطر تحمل و صبر بر این مصائبه 

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم وقتی خوندم پسرتو سالم بغل گرفتی و بالاخره مامان شدی منم خیلی سختی کشیدم و ...

وای عزیز دلم

خدا گل پسرت رو حفظ کنه

چقدر ناراحت شدم خوندم چه بلاهایی سرت اومده اما همش فدای یه تار موی گل پسرت الهی شکر الهی شکر❤️😘😘😘😘

امتحان الهی سختی بود ولی الحمدلله که گذشت 🙏

وای عزیز دلم خدا گل پسرت رو حفظ کنه چقدر ناراحت شدم خوندم چه بلاهایی سرت اومده اما همش فدای یه تار ...

ممنون عزیزم خدا گل پسر تورم حفظ کنه 💖

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
سلام عزیزم بیا بنویس بازم بگو خوشحالی تا ماهم‌خوشحال بشیم

سلام به روی ماهت

خوشحالم؟ اصلا روی زمین بند نیستم

انگار همش خواب و‌رویاست

لحظه ای نیست که برای هر زن منتظر نی نی، دعا نکنم

انقدددر شیرینه انقدر تجربه ی بینظیریه که در غالب کلمات نمیگنجه

باجی عزیز تاپیک اولت رو خوندم و بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم بسیار قلم شیوا و دلنشینی داری،وقتی تاریخ تاپیک رو دیدم با هیجان خواستم بدونم سرانجامت بعد از ۲سال چی شده و از اینکه اینجا خوندم مادر شدی بی نهایت خوشحال شدم  

خیلی خوشحالم برات عزیزم🥲❤🙏

منم دیشب تست زدم مثبت شد وباوجودپولیپ وناامیدی دکتر ازبارداری ک میخواستم برم برای هیستروسکوپی رحمم دیشب سورپرایزشدم..تروخدادعاکن ک سالم بیادبغلم بعداز۸..۹ماه انتظار🥲🙏خیلی استرس پولیپم رودارم ک مانع سازبشه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿