2777
2789
عنوان

تکامل یا خلقت

163 بازدید | 10 پست

تکامل یا خلقت ، ما حاصل از تکامل هستیم یا آدم و حوا . همه چیز قاطی شده. اگه بگم آدم و حوا تکامل میاد میگه نه تو تکامل یافته ای . اگه بگم تکامل دین میاد میگه نه آدم و حوا. هر که میدونه بگه

آدم و حوا نماد هستن

نماد اولین انسان واره هایی که از تکامل حیوانات به وجود اومدن و از اونا هوشمندتر شدن.

مسلما آدم و حوا مثل ما نبودن.ما نسخه تکامل یافته اوناییم

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلن موضوعاتی که از نظر روحی و ذهنی با توجه به دست پیدا نکردن نتیجه شفاف ، آزارم می ده رو سعی می کنم پیگیر نباشم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
برو تحقیق کن اینجا اکثرا متعصبانه جواب میدن ، درمورد نئاندرتال ها بخون که جز گونه های انسانی اولیه ب ...

یعنی آدم و حوا وجود داشته ولی در طی چندین سال باز بهتر شده؟؟؟

برو تحقیق کن اینجا اکثرا متعصبانه جواب میدن ، درمورد نئاندرتال ها بخون که جز گونه های انسانی اولیه ب ...

دقیقن موافق فرمایش شما در خصوص نظر متعصبانه هستم 

سپاس 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

قطعا خلقت فک میکنم اینکه ما از نسل هوموساپینس ها یا همون میمون ها باشیم شعور انسانی زیر سوال می‌ره در حالی که علم هم معتقده که حیوانات تعقل ندارن

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
قطعا خلقت فک میکنم اینکه ما از نسل هوموساپینس ها یا همون میمون ها باشیم شعور انسانی زیر سوال می‌ره د ...

اصلا چجوری با کدام هوش میتونن خودشون رو تغییر بدن و به انسان تبدیل کنند؟

و اگر هم که بگیم طی چندین سال تکامل یافتن خب باز هم این سوال پیش میاد چجوری کی کنترل میکرده 

خب منم گفتم که من به خلقت ایمان دارم حتی فک کردن بهشم آرامش میده اشرف مخلوقات تا نسلی از حیوانات

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)