2789
عنوان

کسی ک .....

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 41 پست
بهش بگوو✌

بهش گفتم اتفاقا👍

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا زندگی کردن با همچنین آدمی آخر بدبختیه

بدبختم دیگع،ولی چاره چیه 

یه فرصت دیگه دادم به خودم و دخترم که مارو باهم میخاد😕اونم باشه ولی ازسر دلسوز راه میبرمش

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

😂😂😂حتما گفت میدونم😁😁😁

نه دیگه کلا میگه من خوبم 

میگه چکارکردم😕

بهش گفتم تو بی ارزشترین آدم زندگیمی ولی بخاطر دخترم مجبورم راه ببرمت

شوهرته😪😐😐😐😐😐

آره ،متاسفانه 

واقعا متاسفم ها 

شوهرته؟؟؟

بله

نه دیگه کلا میگه من خوبم  میگه چکارکردم😕 بهش گفتم تو بی ارزشترین آدم زندگیمی ولی بخاطر دخترم ...

خدا بهت صبر بده 😔😔

با دلای مهربونتون برا سلامتی مامانم یه صلوات بگین❤️
نه دیگه کلا میگه من خوبم  میگه چکارکردم😕 بهش گفتم تو بی ارزشترین آدم زندگیمی ولی بخاطر دخترم ...

اهان گفتی میگع نکردم اون کارارو 😕😕😕

Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁