2777
2789
عنوان

زن ها وسیله اند

3186 بازدید | 43 پست

دختر عموم با دختر خالش رفته بودن بیرون بعد یه آگهی استخدام دیدن دختر خالش اول تنها رفت داخل(چهره معمولی داره)بعد گفت برای استخدام اومدم بعد بهش جواب دادن استخدام نداریم بعد که دختر عموم(خوش چهره)رفت تو و پرسید گفتن چرا داریم بعد دختر عموم گفته من به کار شما احتیاج ندارم وقتی برام تعریف کرد اعصابم خورد شد نمیدونم چرا فقط دنبال زن های خوشکل و خوش اندام میگردن چرا دنبال ارزش وجودی هرکس نیستن؟؟؟

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاک بر سر هوسبازشون 

بیچاره زن همچین مردایی

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
وقتی یک جمع کثیری  از جامعه زنان با طرز پوشش و رفتار  خودشون پیام ِ《وجاهت و هویت ما به صور ...

چقدر نر  تو سایت زیاد شده دیگه باید ما خانوما جمع کنیم بریم 😑😐

برای داشتن یه زندگی خوب یا تلاشتو بیشتر کن یا توقعت رو کمتر کن ⭐

شاید خود شما هم اگر دو دختر بخواهند با شما دوست شوند یکی زیبا و یکی معمولی، شما با اون که زیباست زودتر دوست میشوید ولی عادلانه نیست ولی اونی که زیباست جذبه اجتماعیش بیشتره

همم رویاهای ما می تواند محقق شود. اگر شجاعت دنبال کردنشان را داشته باشیم. 
شاید خود شما هم اگر دو دختر بخواهند با شما دوست شوند یکی زیبا و یکی معمولی، شما با اون که زیباست زود ...

نه  من به شخصیت اهمیت میدم نه به قیافه به عنوان ملاک دوستی حتی برای انتخاب همسر

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

در کار منشی گری 

خوش چهره بودن برای جذب مشتری استفاده میشه

اینکه به زیبارویان توجه بیشتری داده میشه

تحقیق های علمی هم نشون داده

در صورت نشناختن فرد دل مون برای 

یه بچه زیبا 

یا دختری بسیار زیبا 

بیشتر می سوزه تا فردی بسیار معمولی تر

هر چند اصلا درست نیست

حداقلی از شعور و پایبندی به قواعد زیست انسانی حکم می کنه به کسی که بی احترامی بهت نکرده و آسیبی بهت ...

تو دیدی بسته حوصله صحبت ندارم با شما 

برای داشتن یه زندگی خوب یا تلاشتو بیشتر کن یا توقعت رو کمتر کن ⭐