2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔😔😔

75 بازدید | 10 پست

بچه ها فهمیدم مامانم کلیه هاش کوچیک شده یکیش85یکیش90 قبلا100بود  دنیابرام تنگ شده ازدیروزتاالان دلشوره اضطراب ترس ازاینده ولم نمیکنه انگار الان توخابم قراره یکی بیادازاین کابوس بیدارم کنه😭😭دلم خونه کسایی که اطرافیانشون پیوند انجام دادن میشه راجبشون یکم توضیح بدن پیوندیا چندسال عمرمیکنن من تواین دنیافقط خداومامانمودارم توروخدا ازته دلتون دعاش کنید شدیدا محتاج دعاهاتونم ایشالاتک ب تکتون حاجت رواشین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از کجا متوجه شدین سونوگرافی داد😔؟

بله دوسال پیش سونوکرده الان ازترسش ازدوسال پیش تاالان نرفته سونوبده ببینیم بازکوچیکترشده درچه وضعه داغونترینم تورخدا دعاکن برامون

بله دوسال پیش سونوکرده الان ازترسش ازدوسال پیش تاالان نرفته سونوبده ببینیم بازکوچیکترشده درچه وضعه د ...

استرس نداشته باش گلم مامانت خوب خوب میشه❤️🤲

توی دفع ادرار هم مشکل داره؟

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
چله دوران پریودی بیوفته مشکلی نیس باطل نمیشه

نائب بگیر یا متن دعارو خودت بخون نمازو یکی که پاکه بخونه 

نماز استغاثه به امام زمانم خوبه.یه کانال هست مطمئنه پول میگیره بجات چله میگیرن‌ اگه بتونید ازاین کانال نایب بگیریدواقعاعالیه برید این کانالم بخونید@hghshenas110

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز