2777
2789
عنوان

قرص چاقى

66 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ميشه كمكم كنيد من خيلى لاغرم دو سه ماه ديگه عروسيمه ميخوام چاق بشم نميدونم چجورى ميخوام از قرص چاقى  ياپودرش استفاده كنم نميدونم كدوم قرص عوارض نداره يا بازگشت نداره ميشه راهنماييم كنيدخواهش ميكنم 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
قرص چاقى
0
0%
عوارض قرص چاقى
3
100%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص چاقی استفاده نکن، چون خیلی عوارض داره، من یکی رو میشناسم که خیلی لاغر بوده از قرصهای چاقی استفاده کرد، یه مدت خیلی خوب بود بعدش مشکل کبدی گرفته، بیشتر قرصها فقط تبلیغه و تقلبی، 

به نظرت پس چى استفاده كنم

خودم استفاده کردم. به محض قطع مصرف برگشتم به وزن اولیه ام. برو دکتر تغذیه. فعالیت و وعده های غذاییتو بیشتر کن. ماکارونی سیب زمینی سالاد الویه خامه و... 

به نطر من تا میتونی از آب برنج برای پر شدن صورتت و بدنت استفاده کن. برنج، ماکارونی، غلات، غذاهایی که فیبر و پروتین بالا دارن استفاده کن. چاقی طبیعی خیلی بهتر از قرصهای الکی و تقلبیه