من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
وای خرید هم عالیه😂 من نمیدونم چرا عصبیم میکنه خرید😐 همش قیمتارو میبینم😂
یادگرفتین عکس نتی تشخیص بدین؟میخای بهت یادبدم
دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟 من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗 و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم 🤲🏻🌺🍀 ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
نه والا یاد نگرفتم . روی گوشی من جستجو در گوگل رو نمیاره. ممنون میشم بهم بگین
دستتوبذارروتصویر وچندثانیه نگه دار
چندتاگزینه میاد
شما گزینه ی باز کردن دربرگه ناشناس رو بزن
بعد که آورد دستتوبذارروتصویر ونگه دار چندتاگزینه میاد
گزینه ی جستجوی گوگل برای این تصویر را بزن برات میارع
دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟 من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗 و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم 🤲🏻🌺🍀 ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
دستتوبذارروتصویر وچندثانیه نگه دار چندتاگزینه میاد شما گزینه ی باز کردن دربرگه ناشناس ...
بازکردن دربرگه ناشناس انتخاب کن