2777
2789
عنوان

دوای هر درد😍😍😍

173 بازدید | 22 پست

رقصصص. برای من بهترین مدیتیشن و ارامش بخش و در نهایت شادی بخشه🤩♥️

شما چی ارامتون میکنه و شاد

و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رقص بدون آهنگ‌میرم خیلی خوبهههه😊🤗😂شاد میشه آدم بارقصیدن

دقیقا فارغ از همه دغدغه ها انگار ک فقط خودتیو موزیکی پخش میشه🤩

واسه من خرید کردن  دیده شده حتی بیماری های لاعلاجم درمان شده باهاش

وای خرید هم عالیه😂

من نمیدونم چرا عصبیم میکنه خرید😐 همش قیمتارو میبینم😂

وای خرید هم عالیه😂 من نمیدونم چرا عصبیم میکنه خرید😐 همش قیمتارو میبینم😂

یادگرفتین عکس نتی تشخیص بدین؟میخای بهت یادبدم

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
یادگرفتین عکس نتی تشخیص بدین؟میخای بهت یادبدم

نه والا یاد نگرفتم . روی گوشی من جستجو در گوگل رو نمیاره. ممنون میشم بهم بگین

نه والا یاد نگرفتم . روی گوشی من جستجو در گوگل رو نمیاره. ممنون میشم بهم بگین

دستتوبذارروتصویر وچندثانیه نگه دار 

چندتاگزینه میاد 

شما گزینه ی باز کردن دربرگه ناشناس رو بزن 

بعد که آورد دستتوبذارروتصویر ونگه دار چندتاگزینه میاد 

گزینه ی جستجوی گوگل برای این تصویر را بزن برات میارع 

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
دستتوبذارروتصویر وچندثانیه نگه دار  چندتاگزینه میاد  شما گزینه ی باز کردن دربرگه ناشناس ...

بازکردن دربرگه ناشناس انتخاب کن