priay مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 130 عنوان امادگی دفاعی 280 بازدید | 6 پست 1400/08/10 | 09:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآشوب عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8597 😐کتابود باز کن ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
پیتزای_سرد عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 7746 کتاب، گوگل😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه میخوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
دخترآشوب عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8597 کتاب، گوگل😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 هعی...ما حضوری بود با اون شرایط سخت بازم تقلبو میکردیم😂😂الان ک خیلی راحت شده ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
پیتزای_سرد عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 7746 هعی... ما حضوری بود با اون شرایط سخت بازم تقلبو میکردیم😂😂 الان ک خیلی راحت شده والا، بعد هم کلاسیای من میان میگن نههههه خانوم درس زیاد داریم شما هفته بعد امتحان بگیر دلم میخواست بگم مگه گوگل و کتاب ندارین؟ ترسیدم نگفتم 😐😂 🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه میخوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
دخترآشوب عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8597 والا، بعد هم کلاسیای من میان میگن نههههه خانوم درس زیاد داریم شما هفته بعد امتحان بگیر دلم میخواست ب ... 😂😂😂👌👌 ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!