2777
2789
عنوان

بعد از واکسن🎈

254 بازدید | 17 پست

بچه ها من دیروز صبح ساعت ۱۰ رفتم واکسن زدم آسترازنکا زدم

بعد تا چندسال اول رو علائمی نداشتم بچه ها من نمیدونستم و بخاطر این ک تب نکنم استامینوفن کدئین خوردم بعد متوجه شدم باید استامینوفن ساده میخوردم دیشبم حالم بد بود تب کردم لرز داشتم کدئین خوردم توروخدا یکی جواب بده حالا چی میشه چیکار باید بکنم؟  الان از پا درد و بی حسی بدن و تب و لرز افتضاحه حالم دیشب تا صبح نتونستم بخوابم جای دواکسنمم داره میترکه از درد😢😩🎈 الان یکی بگه کدئین خوردم خیلی خطر داره؟😭😭

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

چند سال چیه اون وسط نوشتم 🤦🏻‍♀️ چندساعت اشتباه نوشتم ببخشید 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن فک نکنم خطرناک باشه فک کنم استامینوفن تب کمتر می‌کنه زنگ بزن مرکز بهداشت 

نگران نباش گلم جاری منم همین واکسن زد تا یه هفته ای و لرز کرد کدئین نخورده بود. کلا این واکسن استرازانکا تب و لرز داره من هرکیو شنیدم زده اینجوری شده

ن فک نکنم خطرناک باشه فک کنم استامینوفن تب کمتر می‌کنه زنگ بزن مرکز بهداشت 

نگران نباش گلم جاری منم همین واکسن زد تا یه هفته ای و لرز کرد کدئین نخورده بود. کلا این واکسن استرازانکا تب و لرز داره من هرکیو شنیدم زده اینجوری شده

اینا عوارض واکسنه

میدونم اما میگن کدئین نباید میخورد الان از این استرس گرفتم ک چیزی نشه 

ن فک نکنم خطرناک باشه فک کنم استامینوفن تب کمتر می‌کنه زنگ بزن مرکز بهداشت  نگران نباش گلم جار ...

میدونم اما چون کدئین خورد از اون میترسم میگن نباید میخوردی من نمیدونستم 🥺🎈

میدونم اما میگن کدئین نباید میخورد الان از این استرس گرفتم ک چیزی نشه 

هیچی نمیشه،مایعات بخور،استراحت کن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ن چیزی نیس این علائمم عوارض واکسنه چن روز دیگ سرحاله سرحالی ان شاءالله فقد استرس وارد نکن ب خودت مای ...

کدئین خوردم استرس گرفتم چیزی نشه بعد چندوقت ☹🎈

هیچی نمیشه،مایعات بخور،استراحت کن

ممنون عزیزم ک جواب دادی واقعا حالم بده ب این ک فکر میکنم بدترم میشم، ان شاءالله ک چیزی نشه 

نترس عزیزم بازم میخوایی برا خیالت راحت بشه زنگ بزن مرکز بهداشتتون

آره ساعت ۸ بشه زنگ میزنم حتما😩

ممنون عزیزم ک جواب دادی واقعا حالم بده ب این ک فکر میکنم بدترم میشم، ان شاءالله ک چیزی نشه 

نمیشه،خود استرس بدتر ازهمه چیره،بهش فکر نکن دیگه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)