2777
2789
عنوان

ساز یا ورزش؟:)))

79 بازدید | 10 پست

سلام قشنگا.بنظرتون برم یه ساز یادبگیرم مثل دف،تنبک،سه تار یا ورزش مثل والیبال یا کیک بوکس؟؟رشتم تجربیه ۱۷ سالم میشه امسال و میخام یه هنر یا ورزشی رو‌بطور حرفه ای دنبال کنم‌.ممنون میشم باتوجه به آینده داشتنش جواب بدید.

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد جوانه شد🌱🌼...ب عقاید همدیگه احترام بزاریم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به علایق و روحیات خودت داره 

به نظر من ساز 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
من باشم ورزش

۱۷ سالمه البته قبل یه مدت والیبال کار میکردم ولی گذاشتم کنار.برای رفتن به تیم و حرفه ای شدن سنم زیاد نیس؟🙁

علاقم ک والیباله ولی خب ۲سال لااقل باید حرفه ای حرفه ای شد میخام جزو تیم های اصلی برای بازیا انتخاب شم و قرار داد....سنم میگم زیاد نباشه😕

خودت کدومو دوس داری

من بودم ورزش

خودم میرم کیک بوکسینگ تازع میرم البته

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

۱۷ سالمه البته قبل یه مدت والیبال کار میکردم ولی گذاشتم کنار.برای رفتن به تیم و حرفه ای شدن سنم زیاد ...

من شرایط سنی رو نمیدونم ولی برو بپرس تحقیق کن

ورزش هم واسه سلامتی خوبه هم واقعا شور انگیزه به آدم‌میده

میتونی کنارشم ساز بزنی