2777
2789
عنوان

قطع شیردهی

160 بازدید | 15 پست

سلام دوستان .من چندوقت دیگه یه ماه دیگه یه ماهونیم دیگه وقت آی وی اف دارم دکترم گفته کم کم از شیر بگیرش..خیلی بخدا ناراحتم .دلم اصلا اصلا نمیاد .میخواد حوری نشه ازم زده بشه یا نارحت بشه ..یا توی ذهنش تاثیر بدی داشته باشه .دخترم الان یه سالو سه ماهش هست .تورو خدا یه راهکار خوب بدین بهم لطفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم کارتو عقب بنداز خوب 

عزیزم اونجوری که دکتر گفت نزدیک به یائسگی شدم و تخمدانم کوچکه .گفت باید زودتر اقدام کنیم قرصای تقویتی هم بهم داده .اما الان تنها مشکلم قطع شیردهیه

خوب به صلاحش نیست که دیگه شیرتو ادامه بدی. تو هم صلاح بچه ات رو میخوای. اصلا ناراحت نباش. غذاهای کمکی مقوی براش درست کن که اینطوری خیالتم راحت باشه که براش کم نذاشتی🥰

خوب به صلاحش نیست که دیگه شیرتو ادامه بدی. تو هم صلاح بچه ات رو میخوای. اصلا ناراحت نباش. غذاهای کمک ...

اگه اومد سمت سینه چه کنم ..چسبی چیزی بزنم ؟ آخه میگن یه داروی تلخیه برای همین کار بزنی به سر سینه ؟؟

نصفه شبا ک بیدارمیشه گشنه اش اکثر وقتا یا تشنه ..به زور نخوابونش یه چیز یده بخوره اب بده بخوره 

چون بدنش یکم طول میکشه تاعادت کنه که یکسره بخوابه تاصبح..

این تجربه من‌بوو البته متاسفانه پسرمن اصلاااا لب به شیرخشک نزد

یه 
اگه اومد سمت سینه چه کنم ..چسبی چیزی بزنم ؟ آخه میگن یه داروی تلخیه برای همین کار بزنی به سر سینه ؟؟

والا من تلخک زدم خوردش وروجک😁

هربچه فرق میکنه من چسب سیاه زدم گفتم بهش اوف شده

بغص میکردگریه میکرد میگف بکنش🥺🥺🥺

یه 
دخترم شیر خشک قشنگ میخوره

خب کارت راحتتره ب نظرم 

صدقه ب نیت حضرت علی اصغربنداز 

ی ایه الکرسی بخون

ی دعاهم هست مخصوص قطع شیر بزن تونت میاره بنویس ببند ب بازو یا بزار بالاسرش 

باتوکل ب خداوشروع کن.

دعا وخیلی ب من کمک کرد

یه