fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36809 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 بگردم برات..از سرشبه منم تب کردم دارم میمیرم خونه تم نیستم.. وای فاطی دلم داشت میترکید بهتری؟؟؟؟ تو چرا تب کردی آخه! همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 الهه ناز غریب قووولابی🤧 بهتری؟هنوز تب داری؟ خخخ سلامممم خوبی؟ن تبِ کروناس شب میاد صب میره🥲الان فق یکم سر درد دارم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
جوجو_هسدم عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 155 بهتری؟؟؟؟ تو چرا تب کردی آخه! هیچیم نبودسردرد شدید گرفتمخیلیم استرس داشتمهم برای شماهم برای نتایج رفتارآدما ! انعکاسرنجهاییِکهکشیدنツ
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 هیچیم نبود سردرد شدید گرفتم خیلیم استرس داشتم هم برای شما هم برای نتایج نتیجه چی شددددددبرا ما چرا!نکنه فک کردی ولت میکنیم! همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دخترخوشخنده عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 10565 خخخ سلامممم خوبی؟ ن تبِ کروناس شب میاد صب میره🥲 الان فق یکم سر درد دارم هی میره و میاد تبه دیگه اخراشه💛مایعات خوب بخور دفع شهمنم ی هفتس علائمو دارم ولی کامل خودشو نشون نمیده ظهرا تب میگیرم کمرم سیخ سیخ میشه انگاری
جوجو_هسدم عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 155 نتیجه چی شدددددد برا ما چرا! نکنه فک کردی ولت میکنیم! نمیدونستم چه جوری باید پیداتون کنم.. داشتم خفه میشدم توواون سایتدوباره زنگ زدم استانگفتن شنبه با یکشنبه این هفته رفتارآدما ! انعکاسرنجهاییِکهکشیدنツ
دخترخوشخنده عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 10565 نمیدونستم چه جوری باید پیداتون کنم.. داشتم خفه میشدم توواون سایت دوباره زنگ زدم استان گفتن شنبه با ... انگاری خیال دارن همزمان با کنکور بدن نتایجو
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 هی میره و میاد تبه دیگه اخراشه💛مایعات خوب بخور دفع شه منم ی هفتس علائمو دارم ولی کامل خودشو ... اره منم همینجوریه تبمببین تا هنوز شدت نگرفته برو دکتربرای من دوتا سروم و تقویتی و آنتی بیوتیک و ی سری چیزای دیگه نوشت همشو باهم زد تو سرومم۲ روز رفتم زیر سروم داره تموم میشهگفت اگه زودتر میومدی اصلا ب این حد نمیکشید بیماریمتوهم برو زودتر ک اذیت نشی همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 سلام 🥺🤧 چرا بلد نیستم با اینجا کار کنم💔😐 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 نمیدونستم چه جوری باید پیداتون کنم.. داشتم خفه میشدم توواون سایت دوباره زنگ زدم استان گفتن شنبه با ... من داشتم خاموش میخوندمت.هروقت خبر میدادی ب همه میگفتم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
آسنا_ عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 107 جان دلم😍💛 آرهههه 💛 😍😍😍😍عزییییزمممماینجا عاشقتم و اینا نداره 🙁🙁🙁💔💔💔
جوجو_هسدم عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 155 انگاری خیال دارن همزمان با کنکور بدن نتایجو اونم فقط نتایج استان مارو/= بدون استثنا همه جا اومده رفتارآدما ! انعکاسرنجهاییِکهکشیدنツ
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 سلام 🥺🤧 چرا بلد نیستم با اینجا کار کنم💔😐 بههههههههه سلاممممممممم مهرولک همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اونم فقط نتایج استان مارو/= بدون استثنا همه جا اومده خخخ میاد دخملکم نگران نباش انقددد همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
جوجو_هسدم عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 155 من داشتم خاموش میخوندمت.هروقت خبر میدادی ب همه میگفتم از ی زرف جفت شمارهدهای ایتجامو لغو زده بودمبا ایمیل اومدم شماره میخاسبا اسم فیک زدم و شماره خالم ک اگر پیامم دادن بهش شک نکنه ب منی وعض افتضاحی بود دیشب رفتارآدما ! انعکاسرنجهاییِکهکشیدنツ