2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آقا فعلا سایت امن و امانه فقط یه مورد بود زشت نبود البته نوشته یه رله سوریه ای پیدا کردم راهنماییش کردم دفتم فقط وطنی بکش بیرون از سوریه و اینا 😂🤣😅😂🤣😅😂🤣😅

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
آقا فعلا سایت امن و امانه فقط یه مورد بود زشت نبود البته نوشته یه رله سوریه ای پیدا کردم راهنماییش ک ...

تو نظر نده بابا بدبخ میشن🤣🤣🤣🤣🤣

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
تو نظر نده بابا بدبخ میشن🤣🤣🤣🤣🤣

😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
چرا امروز تو پلشت شدییی🤣🤣🤣🤣🤣

بی ادب من پلشت نیستم 😡😂🤣 بده میام میخندونمتون

نه منکه از خدددامه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی خدایی من که انقده منحرفمم و دهنم چفت و بس نداره دو نفر تاپیکاشون واقعا زشت بود شرم کردم ولی فقط پست گذاشتم و راهنماییشون کردم و خندیدم 🤣😂🤣😂

ولی خدایی من که انقده منحرفمم و دهنم چفت و بس نداره دو نفر تاپیکاشون واقعا زشت بود شرم کردم ولی فقط ...

بر ذهن کثیف لععععنت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣بیشعور مگخ نکفتم منم تگ کننن🤣🤣🤣🤣🤣

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
بر ذهن کثیف لععععنت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣بیشعور مگخ نکفتم منم تگ کننن🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم دیگه واقعا برا سن تو مناسب نبودن ولی باشه تو اون تاپیکا که خیلی بد نیست تگت میکنم 😂🤣