2777
2789
یکم الان اعصاب ندارم بعدا میحرفیم🫂💙

به اعصابت مثلث باش خوشگله 😆🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با جنبه باش چته تو ناراحت شدی عشقم جونم 😂❤️💚😘

هیقققق من با جنبه ام تو باید یا بگیری بات شوخی کردم 🥺😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
هیقققق من با جنبه ام تو باید یا بگیری بات شوخی کردم 🥺😂

مگه من باهات جدی بودم همش میخاستم بخندی شاد باشی اصلا باهات قهلم دیگه شوخی نمیکنم 🥺🥺

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

فاطی عزیزم از طرف من خودتو محکم بوس کن تا آرامش پیدا کنی فدات شم 🫂😘😘🥰💚💙

🫂💜❤💙💜❤💙

قلب رنگین کمونی😍❤️🧡💛💚💙❤️🧡💛💙💜❤️🧡💛💚💙❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💚💜💙❤️🧡💛💚💙💜

فاطی عزیزم از طرف من خودتو محکم بوس کن تا آرامش پیدا کنی فدات شم 🫂😘😘🥰💚💙

واقعا یه چیزایی با بوس و اینا حل نمیشه

بگذریم

نمیخام به اینجا بکشونمش 

من هستم ولی جواب نمیدم

برم کارامو برسم.

فعلا🖐

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

خیلی لوسی بخدا😂😂😂🫂

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
واقعا یه چیزایی با بوس و اینا حل نمیشه بگذریم نمیخام به اینجا بکشونمش  من هستم ولی جواب نمید ...

با گاز حل میشه مطمن باش محکم از طرف من خودتو گاز بگیر 💙💚😂

مگه من باهات جدی بودم همش میخاستم بخندی شاد باشی اصلا باهات قهلم دیگه شوخی نمیکنم 🥺🥺

مگه حرف بالایی کن جدی بود😐 مگه نمیخندم اینها

قهل نتن اوچولو مینا جونم که قهر نمیکنه 🥺 

مهرک جان عزیزم یه سوال دارم بپرسم ازت 💚💙😘😘

مگه حرف بالایی کن جدی بود😐 مگه نمیخندم اینها قهل نتن اوچولو مینا جونم که قهر نمیکنه 🥺& ...

نه عزززززززیزم الکی دفتم آنقده دوستتتتتت دارم به اندازه دهلیز قلبمممممممم فدات شم 💙💚💙💚💙😘😘😘😘