2777
2789
میتونیم یه کاری کنیم. بگردیم ببینیم هرکی امتیاز خاست بهش معرفی کنیم.

آره ولی مراقب باش زیاد پیام نذاری و صحبت کنی

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
 همینجوری😂🦋

دوستداری به جمع ما دوستانه فانه و خنده بپیوندی 😂

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کنم ناراحته که چرا زودتر پیدامون نکرده. @عسل۴۱۲ مگه نه؟؟؟؟

زودتر 😂

همینجوری😂🦋

حالا چه فکری کردی گفتی کودکستان ما گونده شدیم به خدا 😂

۷۶۰۰ تا دری وری گفتیم و خوندیم تباه# یم  

جدی 7600 تا پست دادیم 😂

فاطی میدونستی اگه ده صفحه پشت سر هم پست بزاریم تاپیک میره تو بروز رسانی ها جدید میشه 

به یکی از این دوتا فقط رای بده ترجیح میدی دوتا تاپیک باشه که توی یکی راجب تاپیکای دیگه صحبت کنین و ...

نه بنظر من نیاز به تاپیک دیگه ای نیست و همه سعی کنیم درمورد هیچی دیگه از اون تاپیک ها صحبت کنیم

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
من فقط ۱ نفر بم رای داده

تبلیغ کن مخفیانه مثلا تو تاپیک های پر بازدید