2777
2789
خاهش گلم  کیانا اسممه بم میگن کیا ۱۸سالمه هفته دیه تولده ۱۹ سالگیمه دوسال رل بودم الان حدود ...

بسیار عالی ان شالله که همیشه با هممسرت به شادی و خوشی زندگی کنید و پیروز و پایدار باشی ❤️😘😘😘

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار عالی ان شالله که همیشه با هممسرت به شادی و خوشی زندگی کنید و پیروز و پایدار باشی ❤️😘😘😘

قربونت گلم همچنین دردت توعم یه اصل بده نفس

و یچی حس ششمم دارم ولی هنوز دارم روش کار میکنم☹

همچی یا دورع یا دیرع...◇
چشم گلم🥺🤍😍

استیکر غم نذار حاکممون خیلی جدیه و اذیت میشه استیکر خنده و شادی بزار فقط عزیزم 😘❤️❤️❤️

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
قربونت گلم همچنین دردت توعم یه اصل بده نفس و یچی حس ششمم دارم ولی هنوز دارم روش کار میکنم☹

چه خوب من مینا ۲۶ مجردم محصلم اصفهانی 😘😘😘

عاهان یجوری دست بخیرین هروخت خاستم پر بازدید شم تگتون میکنم داستانه زندگیمم با اشناییم با نام ...

دالتون ها رو ندیدی مگه؟🤔🥲🥲🥲

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐