fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36751 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kherseh_khoshhal عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 3790 حاکم دالتونز همون استارتر فاطی هست و بقیه وزیر و سلاطین به حساب میاند امضام نگاه کن 😂😂 🤣🤣🤣اخ حالا چرا این اسم؟؟چندساله هستین؟؟؟ همچی یا دورع یا دیرع...◇
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 🤣🤣🤣عاقا پایتونم بیاین رکورد تاپیکه نی نی یارو بزنیم میزنیم تا نشه ول کن نیستیم نشانه دالتونزیان اینه 👈😈😈😈 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اعلاناتت فقط الان🙁🙁 ببین گیر کرده عکس آپلود نمیشه ک بفرستم. ولی هروقت فرستادم ساعت گوشیمو ببین.چون دقیقا همون موقع که گفتی رفتم اسکرین گرفتم. فرصت نکردم چیزی پاک کنم. کلا ۳ صفحه اعلان دارم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
kherseh_khoshhal عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 3790 میزنیم تا نشه ول کن نیستیم نشانه دالتونزیان اینه 👈😈😈😈 🤣🤣چیزی نمونده حدود یه ۵ ...۶ هزار صفحه فک کنمواو چ خشن همچی یا دورع یا دیرع...◇
kherseh_khoshhal عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 3790 والا من داخلشون نیستم ارمی هستی؟ همچی یا دورع یا دیرع...◇
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 🤣🤣🤣اخ حالا چرا این اسم؟؟ چندساله هستین؟؟؟ دلیلش اینه که خیلی تو تاپیک ها ریپ و پست زیاد میزنیم و هر کی خواست تاپیکش پربازدید بشه ما میکنم تازه هشت روزه تاپیک زدیم اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
kherseh_khoshhal عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 3790 دلیلش اینه که خیلی تو تاپیک ها ریپ و پست زیاد میزنیم و هر کی خواست تاپیکش پربازدید بشه ما میکنم تازه ... عاهان یجوری دست بخیرین هروخت خاستم پر بازدید شم تگتون میکنمداستانه زندگیمم با اشناییم با نامزدم تو تاپیکام هس خوشال میشم بخونین همچی یا دورع یا دیرع...◇
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 ارمی هستی؟ عزیزم ما هر کی میاد تو جمعمون یه اصل میده شما دوست داشتی بگو بیشتر بشناسیمت 😘❤️ اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
_alisan_ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 3074 ببین گیر کرده عکس آپلود نمیشه ک بفرستم. ولی هروقت فرستادم ساعت گوشیمو ببین. چون دقیقا همون موقع که ... خدایی🙂😂 حالا اینقد سرتون تو گوشیه چشماتون آستیگماتیسم نمیشه
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 عاهان یجوری دست بخیرین هروخت خاستم پر بازدید شم تگتون میکنم داستانه زندگیمم با اشناییم با نام ... میخونم ولی فقط تاپیک جدید زدی این کار رو میکنیم قانون حاکم اینه اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
kherseh_khoshhal عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 3790 عزیزم ما هر کی میاد تو جمعمون یه اصل میده شما دوست داشتی بگو بیشتر بشناسیمت 😘❤️ خاهش گلم کیانا اسممه بم میگن کیا۱۸سالمه هفته دیه تولده ۱۹ سالگیمهدوسال رل بودمالان حدودا دو هفتس عقد کردم با عشقم و همینا همچی یا دورع یا دیرع...◇
kherseh_khoshhal عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 3790 میخونم ولی فقط تاپیک جدید زدی این کار رو میکنیم قانون حاکم اینه چشم گلم🥺🤍😍 همچی یا دورع یا دیرع...◇