2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🤣🤣🤣🤣اخ یهو نمیدونم چیشد یچیزیو ک نباید میدیم دیدم قشنگ هنوز تو شوکم

لامصب چیزاشون خیلی چیزه و بزرگ و بده 😂😂😂😂

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

سوال بعدی حالا قاطر مادس یا نره چرا نمیزاییه واقعا یعنی اقیمه 🤔

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
🤣🤣🤣دیقن یه یه متری میشد یه لحظه گرخیدم🤣🤣🤣بعد مامانم میگف نگا نکن نگا نکن بعد من چاچشی میدیم

خیلی پایه هستی تو دمت گرم 😂😂😂😂😂

نر و ماده رو نمیدونم ولی اره اقیمه🤣😂

یعنی کی اقیمش کرده آخه چرا حیوان آزاری میکنند 😀

خیلی پایه هستی تو دمت گرم 😂😂😂😂😂

قربونت خا🤣🤣☹

کلن چون تنهام خیلی دوستدارم با بقیه حرف بزنم

🤣😭با سلیطه بازی شوهر کردم خونوادم ناراضی بودن الان بام قهرن تکو تنهام از صب تا عصر کار بقیش تنهایی

همچی یا دورع یا دیرع...◇
قربونت خا🤣🤣☹ کلن چون تنهام خیلی دوستدارم با بقیه حرف بزنم 🤣😭با سلیطه بازی شوهر کردم خونوادم نا ...

بیا عزیزم بیشتر اوقات هستیم از تنهایی در بیای😂😂😂