2777
2789
هرکار میکنم نمیاد. کیوی وی.    پ‌ی ان سرچ کنی میاره برات

ملللللسی🚣

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
چرا؟ دلت خواست یا جواب نداری؟😂

ن دلم خاس🚣🚣🚣🚣

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میگوییم مقرریتان را افزایش دهند بابت این دعای نیک

تشکررررررررر حاکم‌ بزرگوار 💙❤️💚😘😘😘

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
همون موقع که صدات کردم ولی تا الان نبودی همون موقع حس کردم

نمیدونم چرا بین این همه که دور و اطرافمن تو فقط به دلت افتاد که من چقدر حالم بده

شاید باورنکنی ولی یه حس خاص بهت دارم،شاید از خواهر نزدیکتر

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔

یه تاپیک تو پربازدید ها هست نوشته از شوهرتان کتک خوردید 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
موفق شدی؟ چرا داری شنا میکنی😂

چون تو دریای محبت دالتونزی ها دارم غرق میشم🚣🚣🚣🚣

اره شدم

🏄🚣

🏊🏊🏊🏊

نمیدونم چرا بین این همه که دور و اطرافمن تو فقط به دلت افتاد که من چقدر حالم بده شاید باورنکنی ولی ...

قربونت برم.

اگه بخوای میتونی درخواست بدی خصوصی حرف بزنیم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
قربونت برم. اگه بخوای میتونی درخواست بدی خصوصی حرف بزنیم

چرا که نه!الان درخواست میدم

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔

@دختر_زیبا_خاص_38 @خاکبرسر  @پفیلا_نمکی@parvaneh123  

پست: با یه تاپیک تو پربازدید ها هست نوشته از شوهرتان کتک خوردید 

حرف و درخواستِ عاجزانه و خواهشِ من از شما:

من خودم نمیرم این تاپیک هارو چک کنم ولی خب ممکنه شما علاقه داشته باشید به خوندن همچین متن و کاپیکایی و پیگیری همچین اخباری، راجبش ترجیح میدم نظری ندم.

ولی من هیچوقت چک نمیکنم که این چیزا رو نبینم

فقط برای این جمعِ که میام اینجا.

چون واقعا روم تاثیر میذاره و مریض میشم

من قبلا به دلایلی مشکلاتی پیدا کرده بودم که با کمک روانشناسی بعد از ۱۸ سال تونستم درمان کنم.

وقتی وارد سایلنت شدم بعد از یه ندت متوجه شدم دوباره همون حالاتی که داشتم داره سراغم میاد بخاطر همین چیزای منفی که میخونم.

من نه مشاور هستم نه تو زندگیشون هستم که نظرم اهمیتی داشته باشه.

و هیچ علاقه ای به دونستن این مشکلات عجیب و غیر واقعی دیگران ندارم چون فقط باعث میشه آدم مریض و شکاک بشه.

و ازتون خواهش میکنم اینارو اینجا مطرح نکنید.

خیلی‌خیلی خیلی ممنون همتونم که بهم کمک میکنین🤗😘🧝‍♀️👸🧝🏻‍♀️❤💙❤

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐