2777
2789
شما آلمانی هارا نمی‌شناسید که اینگونه می‌اندیشید آلمانی ها مردمی بسیار خشک ، تاحدود زیادی متعصب، نژ ...

سعدی کی بودی تو انقده قشنگ متن و شعر مینویسی لاکچری 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تبعید گشتند

تو تاپیک بغلی تبعید گشت الان سر و کلش پیدا میشه بچه سوسول

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
رفتی؟

هستم نفس

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
تو تاپیک بغلی تبعید گشت الان سر و کلش پیدا میشه بچه سوسول

اگر طرف حق باشید دستور می‌دهیم تا خرجی یک سالیان به عهده دربار باشد

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
اگر طرف حق باشید دستور می‌دهیم تا خرجی یک سالیان به عهده دربار باشد

هسسستیم 

حس میکنم دلت گرفته🙄

از کجا فهمیدی؟

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
خدارند پشت و پناهتان باشد ای وزیرِ عادل

همچنین حاکم عادل

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز