2777
2789
توییی 😂😂🖐🏻

نه خودتی خودتی من تک خورررررم فقط 🤣😆😈

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
نه خودتی خودتی من تک خورررررم فقط 🤣😆😈

جینگیلی عالیسا مینا حسوده رفت توی قندون درش بیار عنبر بیارید 🤣🤣🤣

کیو میخوری 😂😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما همه من و خدا و خواهر خوانده و دلبرکمان یک طرف ببینیم زور چه کسی بیشتر است

مگه خدا هم پست میزاره کمکت 🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
 جینگیلی عالیسا مینا حسوده رفت توی قندون درش بیار عنبر بیارید 🤣🤣🤣 کیو میخوری 😂😂

باز این حکیم بازیش گرفت و قرتی بازی درآورد برامون 🤣 کسی را نمیخورم اژدها ندارم 😆😅

نه نگو این حرفو من تو رو برای تمام عمرم می‌خوام چرا میخوای قربونم شی🥺😍 چقدر وصف قشنگی زبانمان بند ...

واقعا اگه اون دوره که همه ادبی حرف میزدن بدنیا میومدم فکر کنم قابلیت مُخ‌زنِ خوب بودن رو داشتم، ی نمه باید زبونه رو چرب تر هم بکنم البته

نظر شما چیست بانویِ جانانم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
شما همه من و خدا و خواهر خوانده و دلبرکمان یک طرف ببینیم زور چه کسی بیشتر است

برنده شدم من حاکمم😁   

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
باز این حکیم بازیش گرفت و قرتی بازی درآورد برامون 🤣 کسی را نمیخورم اژدها ندارم 😆😅

دلتم بخواددددد دلتم بخواددددد 💃💃 

پس چی میخوری😐😂

واقعا اگه اون دوره که همه ادبی حرف میزدن بدنیا میومدم فکر کنم قابلیت مُخ‌زنِ خوب بودن رو داشتم، ی نم ...

میخواستی مخ بزنی حیا ات کجا رفته دلبرکم تازه شم میخوای به خیانت کنی ‍؟🤨

فاطی امشب جو گیر شدم میخوام حاکم بشم   اوکی؟

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
برنده شدم من حاکمم😁  

هنوز شروع نشده است.

شما لایع حاکم شدن نیستید

دالتونزلند سرزمینِ پاکی است و حکومت بر آن لیاقت می‌خواهد و حاکمی عادل.

شما عادل نیستید چون با دروغ و تقلب میخواهید تاج را به دست آورید

همین برای اثباتش کافیست اگر بیاندیشید

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
هنوز شروع نشده است. شما لایع حاکم شدن نیستید دالتونزلند سرزمینِ پاکی است و حکومت بر آن لیاقت می‌خو ...

حالا میفهمی کی حاکمه😂