2777
2789
تهران بودی؟

آره

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پیروزی

من عاشق پیروزی ام، دیروز باشوهرم دعوا لفظی که بریم پیروزی دور دور😂میگفت خستم اونجام ترافیکه!

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
😡خیر فقط املت میخوریم (گوشتو بیار... دستور داده ایم به خیاط برای شما و خواهر خوانده مان لباسی درخ ...

من دیشب املت خورده ام😐😂 

واو دلمان شاد کردی دلبرکم 😍❤️💋پس خودتان چی؟

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
چند سالته مگه 🤨🙄

۲۴کوچیک نیستم😅😅😅

نزدیکای مترو ابن سینا

عه به مترو هم نزدیکی عالیه برات

دنگ بذارین تخم مرغ و گوجه و نون بخرین روغن هم جهنم خودم میارم.

نخیر خودت میدی همشو از زیرش در نرو 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
۲۴کوچیک نیستم😅😅😅

هرکی یه سنی رو برای ازدواجش مناسب میدونه عزیزم

همه هم سعی میکنن درست ترین تصمیم رو برای زندگیشون بگیرن

امیدوارم همیشه زندگیتون پر از عشق و آرامش و وفاداری باشه🫂💜

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐