2821
2789
یه سوال دارم ذهنم درگیر کرده نگرانم بنظرت دنیا جهان بدبخت دیگه نمیخاد بزاییه حالا دو ساله بارداره یع ...

تمام بخت و آینده و زندگیت تو شکم دنیاس؟

چه حوصله ای دارین اینارو دنبال میکنین واقعا😹

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
تمام بخت و آینده و زندگیت تو شکم دنیاس؟ چه حوصله ای دارین اینارو دنبال میکنین واقعا😹

نه فقط جهت مزاح و خنده بود 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تمام بخت و آینده و زندگیت تو شکم دنیاس؟ چه حوصله ای دارین اینارو دنبال میکنین واقعا😹

راستی یه سوال دیگه مهرداد ولش کرده رفته الان کی شبا بوسش میکنه 🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
بنظرت باباش کیه تتل یا مهراد یا ساسی یا ترکیبی زده

سلولای خاکستری مغز من ارزشش بیشتر از اینه که پای این خزعبلات حروم بشه

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
ایم شغال را سگ هم بهش فکر نمیکنه ولی تو سنگین تو فکرشی

گمشو فقط در حد سوالات تخصصیم بود پرسیدم 😀

سلولای خاکستری مغز من ارزشش بیشتر از اینه که پای این خزعبلات حروم بشه

یه حاکم باید جواب سوالات وزیرش را بده حالا هر چی باشه

سلام دوست خوبم لطفا وارد این لینک شو و بهم کمک کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=595644

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
سلام دوست خوبم لطفا وارد این لینک شو و بهم کمک کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم https://adanbaba.co ...

❤️❤️❤️❤️❤️💋

❤️❤️❤️❤️❤️💋

❤️❤️❤️❤️❤️💋     

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

فاطی نگفتی این ایموجی 🤐 که دیشب تو تاپیک آنا فرستادی چی بود

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز