fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36756 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 از خداتم باشه😂😂 هههههههههه خوشمزه 🤓🤓😆😅 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 من دیگر دلبرک تو نیستم اری میخواستی بدهی مرا سگ ها بخورند دگر دیر شده من با کسی دیگر ... دستور میدهیم طلاق بگیرید و به اندرونی من درآیید همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
parvaneh123 عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 4588 از خداتم باشه😂😂 تو به حاکم توهین کردی چگونه تو را عنوان وزیر انتخاب میکرد.ای عشق خیانتکار😡🤣 🖤🥀
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 تو به حاکم توهین کردی چگونه تو را عنوان وزیر انتخاب میکرد.ای عشق خیانتکار😡🤣 این ماست در بهشتم نیست چه برسه به یخ در بهشت 😀😀😁🤓 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
parvaneh123 عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 4588 این ماست در بهشتم نیست چه برسه به یخ در بهشت 😀😀😁🤓 🤣🤣🤣🤣 🖤🥀
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 عشق قدیمی ات بای نیست که با کس دیگری باشد!۳ سال است دوست پسر دارد ولی شمارا پس از اندکی تامل بر پیشن ... عشقکم تو مهربان بودی که مرا پذیرفتی تورا بخشیدم اما دگر من در این رابطه نخواهم ماند (تووو با قلب دیوانه ی من چه کردیییی....🎶تو با قلب ویرانه ی من چه کردییییی.... چه کردییییی 💔) 😂 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 هههههههههه خوشمزه 🤓🤓😆😅 چی شد دلت خواست 🤤منحرف 😐چشاتو ببند😂 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عشقکم تو مهربان بودی که مرا پذیرفتی تورا بخشیدم اما دگر من در این رابطه نخواهم ماند (تووو با ... به سویِ تووووووبه شوقِ روی تووووووبه طرف کوی تووووووسپیده دم آیَمممممبگو کجاییییییی همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 تو به حاکم توهین کردی چگونه تو را عنوان وزیر انتخاب میکرد.ای عشق خیانتکار😡🤣 حالا یکی بیاد اینو بفهماند خواهرم لطفا صفحه های قبل بخوان 😂🤘🏻 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 چی شد دلت خواست 🤤 منحرف 😐چشاتو ببند😂 از هیچ چیز مترس ما اجازه نمیدهیم کسی دستش به شما برسد همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 چی شد دلت خواست 🤤 منحرف 😐چشاتو ببند😂 نه من یکی دارم که با دنیا عوضش نمیکنم💔 تو رو میخام چیکار🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 دستور میدهیم طلاق بگیرید و به اندرونی من درآیید اهههه ای عشق قدیمی ام 😍 به سه شرط میام شرط اول که وزیراتو تنبیه کنی علیه من شورش نکنن @دختر_زیبا_خاص_38 @parvaneh123 شرط دوممم این است که سه شب و سه روز برایم مهمانی بگیری 😌شرط سومم این است که تمام مهریه ام را از حلقوم شوهرم بکشی بیرون😂وگرنه دیگه نه من نه تو☝🏻☺️😂 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 به سویِ توووووو به شوقِ روی توووووو به طرف کوی توووووو سپیده دم آیَممممم بگو کجاییییییی من از قبیله ی لیلی تو از قبایل مجنون♥️ وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عشقکم تو مهربان بودی که مرا پذیرفتی تورا بخشیدم اما دگر من در این رابطه نخواهم ماند (تووو با ... نشانِ توووووگَه از زمین گاهیییییز آسمان جویمممممببین چه بی پرواااااااره تو میپویممممممبگو کجایییی همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
parvaneh123 عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 4588 حالا یکی بیاد اینو بفهماند خواهرم لطفا صفحه های قبل بخوان 😂🤘🏻 خوانده ام ولی فراموش کردم هرچه به ذهنم می آید میگویمممم😡🤣🤣🤣 🖤🥀