2821
2789
من  یخ در بهشت هستم؟!!😌🤣💙💙💙💕آفرین فک کردم یخ در بهشت خودت هستی و کار خطایی کردی

بله عززززیزم تو یخ در بهشتی منی کاره بدی نکردم قربانت گردم 💚💙❤️💥💕💞🥰🥰

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@پفیلا_نمکی      عقشم قهری

نه گلم فقط خوابم برده بود😅دیشب تا اذان صبح بیدار بودم امروزم نخوابیدم اصن

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
عذر مرا بپذیرید که اشتباه برداشت کردم😂😂💕💕💙

دورت بگردمممممم شما تاج سری ⚜️⚜️🥰😍😘😘😘🥳💙💚💔

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
@خاکبرسر    در نبود من کار خطایی انجام نداد👑🤬🤣

نمیدونم دارم بررسی میکنم و بهت اطلاع بدم 😆🤓

کثثثثافططططط پسسسسس من چیییییییی

نمیتونم عبضی من فقط یکی رو میتونستم انتخاب کنم برو یخ در بهشت یکی دیگه بشو بفنامون نده ،🤓

دست جیغ هورا به افتخار حاکم دالتونز و وزیر ارشد و سلاطین ۳۰۰ صفحه شدنمون مبارررررررررررررررررررررک ❤️💙💚💜😘😘😘😘😘💖💖💖💥💥💥💃💃💃💃💃

دست جیغ هورا به افتخار حاکم دالتونز و وزیر ارشد و سلاطین ۳۰۰ صفحه شدنمون مبارررررررررررررررررررررک ❤ ...

ینی ما ۳۰۰ صفحه زر زدیم؟😹😹😹🧝‍♀️👸

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐