2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا مقطع فوق لیسانسم دانشگاه دولتی بودم و واسه مقطع دکتری رفتم دانشگاه آزاد امروز که رفتم گفتن شنبه هفته بعد شروع میشه کلاس هاتون آخه چرا انقده اذیت میکنند مسخرمون کردن 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
نخیر نخیر دیگه قبول نیس... هزارتا تاپیک زدین ی بارم تگم نکردین دیگه بهونه مهونه نیااار😐😐🔫🔫🔪🔪

هزاااااارتااااااا؟؟؟

بابا بخدا یبار فان زدم.

بقیه تاپیکایی که زدم فکر نمیکردم برای کسی توی این جمع جذاب باشه بخدا

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
آقا نمی‌بینی چقدر بی‌جنبه‌ان؟ فکر کردن مسخره‌شون کردیم😐✋ شعور مجازی به این میگن ک نی‌نی‌سایتیا ازش ...

لطفت توهین نکن چون حتی اگه اینطور باشه که شما میگی بازم ما بیشعور محسوب میشیم که متوجه نشدیم نباید اینجا همچین کاری بکنیم.

ما هدفمون فان بود که خیلیا هم پایه بودن و بهش رسیدیم.

بقیش نباید مهم باشه که جوجو جان

هزاااااارتااااااا؟؟؟ بابا بخدا یبار فان زدم. بقیه تاپیکایی که زدم فکر نمیکردم برای کسی توی این جمع ...

نخیر کلا تو تاپیکای دالتونز جناااب😐😐😐 

از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
اووم نی‌نی‌سایت نبودم اون موقع... یکی دوساعت بعد که اومدم با سیل پیامها مواجه شدم😂😂😂✌✌✌

دیدییییی حالا هی بیا بزن😹

من تا مقطع فوق لیسانسم دانشگاه دولتی بودم و واسه مقطع دکتری رفتم دانشگاه آزاد امروز که رفتم گفتن شنب ...

نمیدونم الان از این که از هفته دیگه شروع میشه ناراحتی یا از این که چرا زودتر شروع نمیشه😹😹😹

نمیدونم الان از این که از هفته دیگه شروع میشه ناراحتی یا از این که چرا زودتر شروع نمیشه😹😹😹

از این مسخره بازیاشون که هی عقب میندازن و ما میریم و دوباره برمیگردیم شیطونه میگه بزنم تیکه پارشون کنما 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
نخیر کلا تو تاپیکای دالتونز جناااب😐😐😐 

من فقط یک دونه تاپیک زدم اونم همون روحِ بود بجز اون تیکه تاپیک نذاشتم.

فقط بچه ها یه وقتایی دورهمی یا بازی و چلنج تاپیک میزدن