2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سالطان به فدای داداشت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

رو داداشم کراش زدیا رو دستش زدی فقط 🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
بنظرتون دستام رو سنم که ۲۶ سالمه کوچیکه یا نه دسته داداشم بزرگه 🤔

شیما نظرت رو بگو 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
هردوش مناسب سن و جنسیتتون هس بنظرم😂🤝🏻

این داداشم همیشه اذیتم میکنه میگه خاله ریزه دستات کوچوله هرسم درمیاره میخام بزنمش عبضی رو 😡😡

منم دیگ😈🤣👑👑👑

وزیر ارشد منم 😈😈😈😈😈😈😈😈😈🤣🤣🤣🤣

این داداشم همیشه اذیتم میکنه میگه خاله ریزه دستات کوچوله هرسم درمیاره میخام بزنمش عبضی رو 😡😡

چرت میگ بابا🤣😈 دستای منم همینقده ناخنامو فقط 😂مث بچه کوچولوهاس🤣😈🤣💔

🖤🥀
چرت میگ بابا🤣😈 دستای منم همینقده ناخنامو فقط 😂مث بچه کوچولوهاس🤣😈🤣💔

آره خیلی جدی میگه که منو اعصبانی کنه امروز هی میگفت منم هرسی شدم رفتم ژارژر گوشیش انداختم پشت کمد از عصر تا حالا داره میگرده دهنش سرویس شد 🤣😡