2821
2789
خاک تو سرم متاهلم دیگه تخم خودمو گذاشتم نشستم😂🖐️ فدات میشم جوجوم

عزیزم 🤣🤣😐😐🤣😐خوش بیاووردی اینجا فقط میخندیم غما دوره دووووووره

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فدات انرژی مثبت منی تو💗😍😘😘😘تو این چن دقیقه واقعا عین اینه ک ده تا اسپرسو خوردم😂😂😂😂

اییی جاننن فداتشم من عشقم بهم لطف داری

داستان زتدگیم و اینجا گذاشتم دوست داشتی بخون 😍😍😍💋

حالا کجاشو دیدی بزار برو بچ بیان اعلانات میترکه🤣🤣ص ۱۶۱ هست

اییی جاننن فداتشم من عشقم بهم لطف داری داستان زتدگیم و اینجا گذاشتم دوست داشتی بخون 😍😍😍💋 حالا ...

وای چ خوب ک باهات آشناشدم عزیزم عاشق انرژیم پایدارباشه انرژی مثبت عشق جان😍💜💗حتما میخونم💖😘😘😘

وای چ خوب ک باهات آشناشدم عزیزم عاشق انرژیم پایدارباشه انرژی مثبت عشق جان😍💜💗حتما میخونم💖😘😘😘

بوس رو کلت💋💋💋💋دیکه لوسم نکن با تعریفات🤣🤣

لونه سرّی مون برگشت😇     دیدیرین دیدیرین لای لای بوم بوبوم بای بای (با ریتم بخوانید از خو ...

خاهر رو ریتم ت کار کن  

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
فدات انرژی مثبت منی تو💗😍😘😘😘تو این چن دقیقه واقعا عین اینه ک ده تا اسپرسو خوردم😂😂😂😂

سلام عزیزم خوش اومدی.

من همون روحم که میخاست انتقام بگیره ولی تاپیکش ترکید

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
2828
2791
2779
2792