2821
2789
لعنتیاا چرا گزارش میزنن🤣

برو صفحه ۲۵۰ یه عالمه اسکرین از اون تاپیک گذاشتم ببین 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوبی😍وای من هنوز یاد یکی از کامنتا میوفته میپاچم عز خنده😂😂

چی بود بگو بازم بخندیم 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
چی بود بگو بازم بخندیم 🤣🤣🤣

نوشته بود از فرا ملت تاپیک میزنن😂

مادرشوهرم میگ چرا تو جهنم تو کمتر از من عذاب میکشی😂😂

جاریم سرشو از تو قبرم درنمیاره😍😂😂😂💔

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
نوشته بود از فرا ملت تاپیک میزنن😂 مادرشوهرم میگ چرا تو جهنم تو کمتر از من عذاب میکشی😂😂 جاریم سر ...

وووووووای وووووووای پاچیدم بشمانم برگام پرچام سوخت ووووای جررررررررررررر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پس خییییلی فحش خوردین😂🤧🤧

همه چیز خوردیم با ترس و لرز پیام میدادیم 🤣🤣🤣🤣🤣

سیلامممم

برو بابا هیشکدوم منو یادتون نیس خودم همش بدون دعوت میام😒

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
سلاممممم عزیزم 💙💚💙💚😘😘😘

سلام 😊من گمگشته کی بودم😢

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
برو بابا هیشکدوم منو یادتون نیس خودم همش بدون دعوت میام😒

بابا خودمون را کشتیم و صد بار اعلام کردیم به خدا💚💙

منم نبودم مریم الان اومدم🤣😂مریم بودی دیگ درسته؟😂

آره عشقم مریمم،ولی من اسم تورو نمیدونم😄

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز