2777
2789
خوشبحالت 

البته تو محل ما نمیشه همه فرهنگ و رسم قدیم دارن زن موتور سواری کنه آبروش رفته یعنی در این حد هستند

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
البته تو محل ما نمیشه همه فرهنگ و رسم قدیم دارن زن موتور سواری کنه آبروش رفته یعنی در این حد هستند

چه بد 

خب به بقیه چه ربطی داره 😐😐 

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد  خب به بقیه چه ربطی داره 😐😐

ربطی که نداره ولی حرف و حدیث درست میکنند چون همه همو میشناسن و منم حوصله و اعصاب جواب پس دادن و اینا رو ندارم فاجعه درست میکنند برا آدم

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اگه منم تصادف کردم حلال لطفا

من یکی که برای این نوع مرگا نه حالا میکنم نه فاتحه میفرستم.

چون فرقی با خودکشی ندارن.

و حتما اون شخص قبل از انجام اون کار تبعاتش رو در نظر گرفته. پس به انتخابش احترام میذارم و کوچیک ترین دخالتی توی نتیجه کارش نمیکنم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

فاطی ساعت نه بزن که سایت شلوغ باشه زودترش کسی زیاد نیست

فاطی ساعت نه بزن که سایت شلوغ باشه زودترش کسی زیاد نیست

باشه.

آخه ساعت ۹ دقیق سر ساعت نمیتونم بیام.

مادرم اون ساعتا میرسه اینجا باید بریم جایی دیگه اونطور که باید اینجا نیستم

باشه. آخه ساعت ۹ دقیق سر ساعت نمیتونم بیام.  مادرم اون ساعتا میرسه اینجا باید بریم جایی دیگه ...

دیرترش اگه میتونی بزن اگه نمیتونی هشت بزن 

آخه دیرتر میدونم ب مشکل ممکنه بخورم. اگه میتونی خودت بزن

نه خودت بزن همون ۸ بزن

تاپیک با من. شما داغش کنین دیگه با نظر دادنتون. منم اون لالوآ میام یه خودنمایی میکنم میرم😃

زیاد خودت پست نرار و امضاتم بردار موقتا و همه رو از همین الان تگ کن و بگو 

زیاد خودت پست نرار و امضاتم بردار موقتا و همه رو از همین الان تگ کن و بگو 

زیاد پست نزار

اوف بابا یعنی کسی که کورس میده تصادف میکنه خودکشی کرده

دیه جواب حرفت رو میذارم به عهده منطق خودت.

ساعت ۸ پست میذارم بیای ها.

راهکار فقط راهکار یادت نره بدی