2777
2789
سلام بر حاکمان و وزیران چطورین یاران  برای پند و اندرز امروز آماده هستید😂  @دختر_زیبا_ ...

آماده هستیم ولی سوسول بازی و قرتی بازی درنیار که اعصاب مصاب نداریم 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کلاس ویولن و تئوری موسیقی و خیاطی اگه درس خوندن حساب نمیشه نه نمیرم😅

خوبه هر چی باشه حالا یه چیز بلد باشی 🤓

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
خوبه هر چی باشه حالا یه چیز بلد باشی 🤓

من لیسانس‌گرافیک دارم

برای فوق داشتم میخوندم که یهو چشمم باز شد فهمیدم دارم پول و زندگیمو حروم میکنم. ولش کردم همونجا.

نه بخاطر این که گرافیک بد باشه ها!

بخاطر این که من آدمِ بازارِ کارِ گرافیک نبودم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
من لیسانس‌گرافیک دارم برای فوق داشتم میخوندم که یهو چشمم باز شد فهمیدم دارم پول و زندگیمو حروم میکن ...

منم تازه فوق لیسانس itc گرفتم میخاستم نرم ولی دیدم رشته خوبیه و حیفه چند سال تلاش کردم رفتم تازه میخام برم واسه دکتری وضعیت مالی و بازار کار تو جامعه بد شده ولی خوب حالا ادامه میدم ببینم میشه یه کسب و کار راه بندازم 

منم تازه فوق لیسانس itc گرفتم میخاستم نرم ولی دیدم رشته خوبیه و حیفه چند سال تلاش کردم رفتم تازه میخ ...

ایالا موفق باشی و بترکونی 😍

💙💚💞💕💙💚 فدات شم 

من یهو حرفم خالی شد نمیدونم چرا

حرفم نمیاد🤣

تو بام حرف‌بزن سوال اینا بپرس به حرف بگیرم حرفم بیاد

من یهو حرفم خالی شد نمیدونم چرا حرفم نمیاد🤣 تو بام حرف‌بزن سوال اینا بپرس به حرف بگیرم حرفم بیاد

🤣🤣🤣🤣