fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36809 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 برووووو بااااباااا. خونت واسه خوووودت. اسی انقد مهمون نوازههه که میگم کاااش زودتر اومده بودم اینجاا ... فدات شما خودت صابخونه ایبیا اینجا تو تاپیک جن هرچقدر میتونی لایک و ریپ کن اعلانات سوراخ بشه@پفیلا_نمکی همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
paridokhtt عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 6435 فدات شما خودت صابخونه ای بیا اینجا تو تاپیک جن هرچقدر میتونی لایک و ریپ کن اعلانات سوراخ بشه ... فدای شما 😍 چش رو چشم 😂😐🤦🏻♀️😂😂
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 میدونم دلت الن واسم تنگ شده 😌 عشفم بیا بریم شیر موز برات درست کردما🥺🥰😍🤪 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
paridokhtt عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 6435 عشفم بیا بریم شیر موز برات درست کردما🥺🥰😍🤪 احمق منم دلم واست تنگ شده بوود😪😫😭😭😭😭
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 احمق منم دلم واست تنگ شده بوود😪😫😭😭😭😭 عرررر😭😭😭بی برگرد نکبت شمعدونیا دق میکنن😭😭😭🤦♀️ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
paridokhtt عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 6435 عرررر😭😭😭بی برگرد نکبت شمعدونیا دق میکنن😭😭😭🤦♀️ بیشوووور 😭😭😭 دلمو شکستیی😪😭😭😭😪😪
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 بیشوووور 😭😭😭 دلمو شکستیی😪😭😭😭😪😪 چراااامنکه میگم برگرررد😑😑😑 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
paridokhtt عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 6435 چراااا منکه میگم برگرررد😑😑😑 حرفاتو یادت رفته؟😭😭😭😭 گفتی کاری میکنم با پای خودت بری بیشوور سنگدل 😭😭
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 حرفاتو یادت رفته؟😭😭😭😭 گفتی کاری میکنم با پای خودت بری بیشوور سنگدل 😭😭 عررررر نفهمیدم برررگرددد سمیههه نروووو دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
paridokhtt عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 6435 عررررر نفهمیدم برررگرددد سمیههه نروووو سمیه اسمتهههه😐😒😒😒😐 چرا قدرمو ندونسییی😭😭😭
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 سمیه اسمتهههه😐😒😒😒😐 چرا قدرمو ندونسییی😭😭😭 😭😭😭پشیموووونم نکبتتت دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
paridokhtt عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 6435 😭😭😭پشیموووونم نکبتتت حالا گذشته ها گذشتههه بیا از اول شروع کنیم😭
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 فدای شما 😍 چش رو چشم 😂😐🤦🏻♀️😂😂 🫂👿 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عشفم بیا بریم شیر موز برات درست کردما🥺🥰😍🤪 منم میخوام همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 احمق منم دلم واست تنگ شده بوود😪😫😭😭😭😭 👹 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐