2777
2789
اره بابا خودم هنو سنی ندارم زود شوهل کردم😂هنو نی‌نی‌ام😂

الهی خوشبخت باشید عزیزم.

یه توصیه خواهرانه

اصرا تاپیکایی که از زندگی شاکی آن رو نخون.

خیلی آسیب میزنه به روحیت 

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

صب کن اسم عممو بگم  ناهید😂

حداقل بگو‌ چند ساله ازدواج کردی بچت پسره یا نه 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
چ خبره ایشالا؟

چالشی که دوس میداری😂💖

چآلش ریپ😋

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
الهی خوشبخت باشید عزیزم. یه توصیه خواهرانه اصرا تاپیکایی که از زندگی شاکی آن رو نخون. خیلی آسیب م ...

اره میدونم ولی کرم دارم میخونم😂ولی بجای تاثیر پذیری سعی میکنم درس بگیرم 

ممنون اجی گلم ایشالله تو هم باعلی خوشبخت بشی و زهرا و محمد بدنیا بیاری😍🤩😂😂 

تو چنسالته؟

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
برم دسشویی الان میام

باشه😚

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

چرااا نمیخوابین تا منم برم

شماها بیکارینو مجرد من باید صب زود بلند شم به زندگیم برسم🤧🤧🤧🤧

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
بیا اینجا @دوستارگربه     همه اینجان

هم اینورم   هم اونور

5ساله ازدواج کردم  نه دخمل دارم😍😍😍😘

بچت چند سالشه 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
هووم😂 @خاکبرسر     @دوستارگربه     @گیتارتونم     ‍  ...

سیااااام😂😂😂💝💝🌹😍

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک