2777
2789
خواستم ثوابی کرده باشم در حد وسعم🥺🤧😂😂😂😂نشد😂😂 نه جون دشمنام فوضول چیه 😘 میخوام جواب بدم ام ...

حداقل اسمه ننت بگو بلد باشیم 🤣🤣🤣💚💚

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام خوشگل خانم جیس بوس لالا نشیا میکشمت امشب 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باشه😂😂      بیا تاپیک آخرم😈😃

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
خدا نکنه 😂از محردی خوشم نمیاد😕 حالا نمیشه واگیر من شما رو بگیره😂😂😂😂

اصلا نمیشه راه نداره التماس نکن 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
مین تیک خیر نیستیم چیکیرِ مین دیرین 😒😒😒 @نمکییییی   @خاکبرسر   تک خوره تاپیکت رو ...

بیا تاپیک آخرم😁😈

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
واقعا؟؟؟؟؟ ایول چقد انرژیت خوبه ازین مامان پایه هایی قشنگ

اره بابا خودم هنو سنی ندارم زود شوهل کردم😂هنو نی‌نی‌ام😂

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
خواستم ثوابی کرده باشم در حد وسعم🥺🤧😂😂😂😂نشد😂😂 نه جون دشمنام فوضول چیه 😘 میخوام جواب بدم ام ...

امضات:

من و رلم فاطمه و علی🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 اسم بچه هامون از همین بیست ورداریم تکمیله

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐