2777
2789
ک بیان بترکونتون😐😐😂😂✌✌ تجربه ثابت کرده تو دید بودن مساویه خطره😑😑😂😂

اشکل نداره تو بیاااااا😂😂😂💖🥺

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون ۸ تاش ریاضی بودن لامصبا😑😑✊✊

ولش کن اکه تاثیر ندن تو کارنامه ها که نمیدن زیادم مهم نی گند بزنی😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
اگه آدم خوب پیدا بشه ایرادش چیه؟

عزیزم میدونی تو این زمونه آدم خوب هستا اگه کم هم باشه هست ولی خوب یکم سخت انتخاب شدم نه میبینم خیانت ها زیاد شده دلم اصلا نمیره به سمت ازدواج کردن

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
عزیزم میدونی تو این زمونه آدم خوب هستا اگه کم هم باشه هست ولی خوب یکم سخت انتخاب شدم نه میبینم خیانت ...

میفهممت کاملا...

من در حدی بودم که ولی با علی آشنا شدم بهش میگفتم تو میتونی با دیگران رابطه داشته باشی ولی باید به من بگی.

چون باور کرده بودم پسری که فقط با یک نفر باشه وجود نداره. و انتخاب کرده بودم که خب این که با کسی دیگه بخوابه و من بدونم بهتر از اینه که ندونم...

ولی وقتی بش گفتم هنگ کرده بود که چی دارم میگم

انقد شکاک و بد دل شده بودم دهنش سرویس شد تا خودشو بهم ثابت کرد...

منم کم بد ندیدم

ولی ادمِ خوبم هست

ببین درواقع همه خوبن

ولی آدما موقعی به هم وفادار می‌مونن که توی رابطه یه هدف بزرگی داشته باشن که براشون ارزش جنگیدن داشته باشه. هدفی غیر از رسیدن به زیر یک سقف.

تو کل این دنیا یک نفر مال توئه.

معلومه که راحت پیدا نمیشه.

ولی ارزش تجربه کردن و پختگی رو داره.

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
میفهممت کاملا... من در حدی بودم که ولی با علی آشنا شدم بهش میگفتم تو میتونی با دیگران رابطه داشته ب ...

حرفت قبوله درسته من از اون تجربه کردن مشکل دارم و هراس دارم یعنی خودم میبینم که اگه یه بار نشه تا آخر عمر داغون شدم به همین خاطر دارم بیشتر رو خودم کار میکنم که توانایی هام و تفکراتم بره بالا و نسبت به این موضوع دید بد نداشته باشم چون الان داره از دره انرژی منفی وارد میشم و به طور منفی هم برام اتفاق میفته 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
حرفت قبوله درسته من از اون تجربه کردن مشکل دارم و هراس دارم یعنی خودم میبینم که اگه یه بار نشه تا آخ ...

اره درسته. همینو پیش برو.

ولی اینم کنارش از من داشته باش.

اصلا اجازه نده کسی پیشت از رابه و زندگیش غیبت کنه

چه خوب چه بد.

اصلا تاپیکای منفی و خیانت رو باز نکن

خیلی آدمو مریض میکنن

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐