fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36788 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 اسی چرا اینقدر لایک میکنی ؟ اعلاناتم ترکیددددددددددد من بدتر از تو بساز کاریش نمیشه کرد 🤣🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 یادگاری تو ابروی رفتته...یادگاری من کودکیه ک تباه شد و دوتا یادگاری ک رو صورتم جا گذاش... میبینی هممون درد داریم دلی داریم اینجا میخندیم خوشیم این یعنی خدا حواسش هس بهمون چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 حالا گفتم شاید بریزه دیگ...تو پشمت دم مشکته😐💔😂 اون اشک که دم مشکه😐😂 والا من پشمانم سر وقت میریزه اگه موضوع جذاب باشه میریزه نباشه نووچ وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
هیژه عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 4787 من بدتر از تو بساز کاریش نمیشه کرد 🤣🤣🤣 نععععععع اینقدر از لایک بدم میاد ، قفط ریپ دوست دارم
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 حسود خودتی من هیچم حسود نیست شیما میدونه مگه نه؟ @parvaneh123 (پشتم در نیای اعلاناتتو به ... قبول اصلا من حسود کی گفته شما حسودی هر کی گفت من خودم میزنم دهنش آسفالت میکنم فقط ریپ و لایک نکن تو منو 💚💙💚💙🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7648 میبینی هممون درد داریم دلی داریم اینجا میخندیم خوشیم این یعنی خدا حواسش هس بهمون ب قول سارا...خدا ب من نگاه ویژه داشته ک نزاشته تو اون سن اتفاقی بدتر بیوفته هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
parvaneh123 عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 4588 حسود خودتی من هیچم حسود نیست شیما میدونه مگه نه؟ @parvaneh123 (پشتم در نیای اعلاناتتو به ... تورو خدا فقط به اعلانای من کاری نداشته باش اصن من پشتتم رفیقتم😑🤣😂ارع میا اصن،هرگز حسود نیس🤣😂🖐🏻💔 🖤🥀
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 ب قول سارا...خدا ب من نگاه ویژه داشته ک نزاشته تو اون سن اتفاقی بدتر بیوفته نگاه خدا همیشه ویژست من باور نمیکردم که بتونم بغل بابام و داداشمو تجربه کنم ولی الان باهاشون اشتی کردم پس ببین دنیا به اخر نرسیده چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
تـوت_فـرنــگــے عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1722 ازمون دادی گل منگول جونن😍 سخت بود یا راهت اهوم، مهرک ۴۵ تا سوال ۵۸ دقیقه زمان انگار تیزهوشانه😑😑💔💔 ۸ تاشو به خاطر کمبود زمان نزدم☺💔 از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
تـوت_فـرنــگــے عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1722 خو ی صدایی از خودت میدادی گل😞 این دفعه رو ببخش دفعه بعدی تکرار نمیشه😑😑😑💔💔💔 از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
تـوت_فـرنــگــے عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1722 تو هرچی کم بیارم تو رو اصلا😎😲 واضحه😐💔 از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 پس من هیچ وقت پست نمیزارم🤣🏃 پست نمیذاریتو صفحه خودت پست که گذاشتی...ببین من راهشو پیدا میکنمفقط سعی کن نخای تلافی کنی که بدتر نشه اوضاع =)))) همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7648 این دفعه رو ببخش دفعه بعدی تکرار نمیشه😑😑😑💔💔💔 تا حالا س بار زدی دهنم نه؟😂😂😂 هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 @خاکبرسر عزیزم راسی داداشت چطورع بهترع؟ خوبه گلم دوروز دیگه مرخص میشه مرسی که به باد بودی چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜