fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36778 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 داره با علی چت میکنه اونو ببینه هیچکس و نمیبینه😍😂😂😂 حالا داغه هیچ حالیش نیست 🤣🤣🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 میدونم خدا شماها رو برام فرستاده همیشه هوامو داره امشب میگم میخوام خالی شم قربونت شم فقط من شب میرم گوشی بخرم ساعتشو معولم میکنی عزیزم 🙂🖤❤️ کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 اره عزیز تو رو خدا محکم باش عین من بدبخت نباش نازنین همه چی همه کس بی ارزشن الا خودت تو خدارو داری دختر خودتو جمع کن چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
morabivarzeshi عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 2067 فدات شم عزززیزم همیشه بیا این جا جممون جوره خوش میگذره 💚💚💚💚😘 چشم حتما با کمال میل😇گروه تلگرام یا واتساپ ندارید
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 قربونت شم فقط من شب میرم گوشی بخرم ساعتشو معولم میکنی عزیزم 🙂🖤❤️ اگه اکانت جدید ساختی بهمون بگو عزیزم گمت نکنیم 💚💙 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
shokolatalllkh9 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 5440 یه با معرفت بیاد تو تاپیک دومم بهم رای بده🥺 میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 اره عزیز تو رو خدا محکم باش عین من بدبخت نباش کوفتو بدبخت نازنین تو منو داری غم نداشته باش من هسم پشتت کنارت روبه رو همه طرفتنازنینم😃🖤🕊️ کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 اگه اکانت جدید ساختی بهمون بگو عزیزم گمت نکنیم 💚💙 چشم خبرتون میکنم همتونو❤️🕊️ کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 قربونت شم فقط من شب میرم گوشی بخرم ساعتشو معولم میکنی عزیزم 🙂🖤❤️ ۱۲ به بعد میگم که ههممون تو جاهامون باشیم چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 چشم حتما با کمال میل😇گروه تلگرام یا واتساپ ندارید اونم میخاییم درست کنیم بعد که درست کردیم بهت میگم و تو گروه میاریمت اصلا این جا بچسب تر از گروه ما هیچ جوره ول کن نیستیم 🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 به روحم جسمم روحم عشقم دوس داری یکم بیشتر بگی حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
morabivarzeshi عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 2067 اونم میخاییم درست کنیم بعد که درست کردیم بهت میگم و تو گروه میاریمت اصلا این جا بچسب تر از گروه ما ه ... خوش باشید همیشه و جمعتون جمع😅❤
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 نازنین همه چی همه کس بی ارزشن الا خودت تو خدارو داری دختر خودتو جمع کن تو نمیدونی مهدیه میدونه کامل پسرخالمه یه زمانی قرار بود ما باهم ازدواج کنیم حالا باید دومادیشو با یه دختره دیگه ببینم حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 دوس داری یکم بیشتر بگی میگم همشو الان یکم حالم بده شب بیا بگم برات نازنین اما بعد از اینکه شنیدی بهم قول میدی خودتو جمع کنی باشه؟؟ چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 کوفتو بدبخت نازنین تو منو داری غم نداشته باش من هسم پشتت کنارت روبه رو همه طرفت نازنینم😃🖤🕊️ دورت بگردم خ.اهری حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد