fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36778 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 توهم که اصن من برات هیچم نع.. باشه باشه نازی تو ناراحت نشو خب تمومش کن هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 @شاهمممم مارال بس کن دلم نمیخاد نازی حالش بد شه مسخره بازی نکن چش شده احی 😭 حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 @خاکبرسر خوشگل مشگلم😄❤️ بیا خودتو معرفی کن بیب اوهم اوهم به نام خدا ایناز هستم معروف به انی ۲۲ ساله از تبریز با تچکر فراوان اوه اوه چه با ادبم من موش بخورتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 چش شده احی 😭 ول کن..اروم میشهاونم گذشتش خوب نبوده..نازی سرکشی نکن خب،!؟بیخیال..تموم شده دیگ هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 نگو دلم میگیره من خودم دلم گرفته چن ساله بیا بغلم هر دومون گریه کنیم میدونستی امروز تولده یکیه 🙂 هی بیخیالش نباید اصن بهش حتی فک کنم این یه عشقه بچگونس نع؟ حتی اگه عشقم باشه، نباید باشه کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 ول کن..اروم میشه اونم گذشتش خوب نبوده..نازی سرکشی نکن خب،!؟بیخیال..تموم شده دیگ نه اینجوری عصبی میشم تو رو خدا چیشد الان دوباره لعنتی یادم افتاد 😭😭😭 حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 ول کن..اروم میشه اونم گذشتش خوب نبوده..نازی سرکشی نکن خب،!؟بیخیال..تموم شده دیگ وایسا وایسا وایسا چیشد یهو بچه ها چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 بیا بغلم هر دومون گریه کنیم میدونستی امروز تولده یکیه 🙂 هی بیخیالش نباید اصن بهش حتی فک کنم ... مارال حرف نزنتو هنوز معنی عشق و نمیدونیالکی نگو بیا بشینیم گریه کنیمنازنین 24 سالشهگریه براش سمهیه چی میخای بگی قبلش فک کن هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 بیا بغلم هر دومون گریه کنیم میدونستی امروز تولده یکیه 🙂 هی بیخیالش نباید اصن بهش حتی فک کنم ... تولد عشقته ؟؟؟ الهی بگردم 😭😭😭😭😭😭😭😭 حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 نه اینجوری عصبی میشم تو رو خدا چیشد الان دوباره لعنتی یادم افتاد 😭😭😭 نازنین؟!بس میکنی یا بزارم برم؟!چقد دیگ حرف بزنم براتنهم نباشه اصلااه هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 نه اینجوری عصبی میشم تو رو خدا چیشد الان دوباره لعنتی یادم افتاد 😭😭😭 تو رو به جونم قسم به خاطر من خودتو ناراحت نکن سعی کن بهش فک نکنی بخند خب🙂🖤خب بگین ببینم برو بچ چه خبرا من نبودم چه کردین راستی نمازمم نخوندم ✌🏻😂 کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 وایسا وایسا وایسا چیشد یهو بچه ها هیچی..کاری میکنن حال همه بد شه ک هیچ..علاوه بر همشون گند زده بشه ب عصاب من هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 نازنین؟!بس میکنی یا بزارم برم؟!چقد دیگ حرف بزنم برات نهم نباشه اصلا اه مهدیه بقران کسی درک نمیکنه حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 قربونت 💌میگم گلم تو از قبل تو اکیپ بودی؟ از اولش بودم عزیزم ❤️❤️ اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 هیچی..کاری میکنن حال همه بد شه ک هیچ..علاوه بر همشون گند زده بشه ب عصاب من گذشته شون به تلخی گذشته من هست؟؟؟؟؟مهدیه چقدر ماها شبیه همیم هممون درد کشیده ایم چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜