2777
2789
بخدا یادمه ۷ سلام بود با دخترخالم ک همسن بودیم خونه مامان بزرگم بودیم ی پشه مرده بود افتاده بود رو م ...

اتقام سخت به این میگن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
توروخدادوستان عزیزحالاکه پربازدیدشده یه صلوات برای حاجتم بفرستیدودرحقم دعاکنید. شایدخداصدای شماروشن ...

چشم خواهر عزیز حتما فدات بشم ❤️❤️❤️❤️

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توروخدادوستان عزیزحالاکه پربازدیدشده یه صلوات برای حاجتم بفرستیدودرحقم دعاکنید. شایدخداصدای شماروشن ...

پربازدید شده ولی به دسته چهار پنج نفر🤣🤣🤣🤣چشم رو چشمم ۲۰ تا میفرستم

اتقام سخت به این میگن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیچاره😂😂😂😂💔🤦‍♀️

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
بخدا یادمه ۷ سلام بود با دخترخالم ک همسن بودیم خونه مامان بزرگم بودیم ی پشه مرده بود افتاده بود رو م ...

عمل جراحی انجام دادین 🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
عمل جراحی انجام دادین 🤣

ایییی🤧😂😂😂

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
فافا کو ریپ نمیزنه لایک نمیکنه 

اف 

نیستش☹😂😂🤦‍♀️

فافا کو ریپ نمیزنه لایک نمیکنه 

انگار چراغش خاموش شد بریم ریپش بزنیم پستاشو بترکونیمش 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

انگار چراغش خاموش شد بریم ریپش بزنیم پستاشو بترکونیمش 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گف اگع دیدین یهو رفتم یدونه صلودت واسم بفرستین من ۱۰ فرستادم براش دورش بگردم 

گف اگع دیدین یهو رفتم یدونه صلودت واسم بفرستین من ۱۰ فرستادم براش دورش بگردم 

طوریش شده که یهو رفت منم براش میفرستم 🤔

جاخالی دادم

☹😂😂😂🤾‍♂️🤸‍♀️🤸‍♂️