fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36879 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 نوموخام😒😂😂😂 موتونی نوخوای؟ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 هار هار هار من از آینده میام. شما هنوز نمیدونین قراره جاخالی بدم یکیتون منهدم بشه 😂😂😂😂😂😂😂😒😒😒😒😝😝😝 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
نازنین1235 عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6466 🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️💃💃💃💃💃ما ۳ ساعته وسطیم😂😂😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💔 امشب دل من هوس رطب کرده😂😂💃💃 🖤✨
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 هار هار هار من از آینده میام. شما هنوز نمیدونین قراره جاخالی بدم یکیتون منهدم بشه تخیلاتت تو حلق سوسکه 😂😂😂😂😂 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 آقا یکی به داد من برسه رفتم برم دستشویی یه سوسک اونجا بود ترسیدم چه کنم داداشمم بیدار نمیشه 😭 خخخخخخ جاخالی دادم نفرینش به خودی گرفت🐵 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 حل شد یه جیغ کشیدم داداشم ضربه ترک شد پرید از خواب میگه چی شده کسی طوری شده قات زده حالام رفت اژدها ... بنااازم😂😂😂😂😂😱 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 موتونی نوخوای؟ اره😒🙂🥺😂😂😂💔😝😝😝 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 بنااازم😂😂😂😂😂😱 برا همتون این صحنه رو آرزومندم نفس گیر بود تپش قلب گرفتم 🤣🤣🤣🤣🤣😝 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 امشب دل من هوس رطب کرده 😂😂💃💃 عاااشق شده از عشق تو تب کردهههه🥵🤧🤒🤕😂😂😂😂💃💃💃💔🤦♀️ یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 امشب دل من هوس رطب کرده 😂😂💃💃 عااااشق شدههه از عشششق توو تب کردههه🤕🤒🤧🥵💃💃💔😂😂😂😂😂🤦♀️ یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 حل شد یه جیغ کشیدم داداشم ضربه ترک شد پرید از خواب میگه چی شده کسی طوری شده قات زده حالام رفت اژدها ... وااای خدا نکشتت دختر چیکارش کردی🤣🌷🤣🌷🌷🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 وااای خدا نکشتت دختر چیکارش کردی🤣🌷🤣🌷🌷🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حل شد داداشم کشتش و رفت خابید 🤣🤣🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 حل شد داداشم کشتش و رفت خابید 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 برا همتون این صحنه رو آرزومندم نفس گیر بود تپش قلب گرفتم 🤣🤣🤣🤣🤣😝 بخدا یادمه ۷ سلام بود با دخترخالم ک همسن بودیم خونه مامان بزرگم بودیم ی پشه مرده بود افتاده بود رو مبل💤(معلوم نبود کی با پشه کش زده بود روش)💤بعد با خلال دندون بال پشه ی رو کندیم خلاصه دل و روده شو دراوردیم هروقت یادم میاد میپوکم از خنده😂😂😂😂💔🤦♀️😐 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
شاہڪارخلقتـ عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 10179 توروخدادوستان عزیزحالاکه پربازدیدشده یه صلوات برای حاجتم بفرستیدودرحقم دعاکنید.شایدخداصدای شماروشنیدخیرببینیدعشقا الگونگیر...الگوباش...