2777
2789
اجازه هست ؟😁 @ماه_تابانم     @تـوت_فـرنــگــے     این دوتا اومدن منو نیاو ...

عه بمن چه😐😒 مهی اومده بود اول منم الان اومدما

از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
مهدیه 16

خوش💝

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عه بمن چه😐😒 مهی اومده بود اول منم الان اومدما

تو رو حالا هیچ من با مهدیه خانوم حالا حالا کار دارم😏👊🏻🔪

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
نوچ فایده نداره😐😂 تف رودخانه ای

تف اقیانوسی😆

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
هر هررررر هررر @خاکبرسر      الان حق دارم ب هفده روش سامورایی بلا سرت بیارم😐

با اون بدبخت چه کار داری😐😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
با اینکه نمیدونم بحث سره چیه ولی تف رترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترترتر

منم نمیدونم فق فکر کنم هرکی بیشتر تف کنه برندس

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
اجازه هست ؟😁 @ماه_تابانم     @تـوت_فـرنــگــے     این دوتا اومدن منو نیاو ...

بیا برو بُکُشِشون چجوری انقد خونسرد وایسادی دم در!

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
منم نمیدونم فق فکر کنم هرکی بیشتر تف کنه برندس

هققق😐💔😂 @ماه_تابانم ببین ی چیزیو شروع کردی ک پایان نداره😐💔

از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!