fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36879 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 تو اصن عشقیی😍خیلی مهربونی😍😂💔🖐🏻 تو خده حوده خوده عششششقی😍😍😍🌷 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
دوست_داری_کی_باشم عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4374 تموم شد؟!🤧🤣 خیلی تاثیر گذار بود🤣😂🤣💔🤝🏻 ایییششششش دلم بخواد معتاد من از پاک بقیع بهترع والا اعتماد سقف نیس ک کلا با خاک یکسان کردم🤣🤣🤣🤣🤣
peransesm عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 1880 واااااای لعنتی چرا تورو جا انداختم. حساب نیست دوباره تاپیک میزنم🤣😂🤣😂🤣😂 همونی بودی که رو من ریپ میزدییییی🤫😂
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 همونی بودی که رو من ریپ میزدییییی🤫😂 یادش ننداز جون من🤣🤣🤣😭 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 گیتا فاطی و انا و شیما تا ۴ بیدار بودن فکر کنم تا شب خوابن🤣🤣🤣😍 😂😂😂😂😂😂🤭🤦♀️🦥🦥 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 گیتا عضو جدید داریم بدو اشنا شو @ریحانگلی۲۰ @ماه_تابانم ابی نمیششه میدونممم😭😭😭 عههه سلااام خوش اومدین 😂😂😂💔@ریحانگلی۲۰ @ماه_تابانم یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 عههه سلااام خوش اومدین 😂😂😂💔 @ریحانگلی۲۰ @ماه_تابانم مقسی گلم واسه تگت چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 یعنی بچه ها هنوز خوابن😂انا ک کلاس داشتع فک کنم😂💔 واااای پس تگش نکن هوایی میشه بزلر به کلاسش برسه چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
تـوت_فـرنــگــے عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1722 نوووچ😐فایده ندره دوز خر شدنم اومده پایین @تـوت_فـرنــگــے 😑👌😉😂 😒😒😛😛😂😂✌✌ از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 مقسی گلم واسه تگت خواههش😁 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
parvaneh123 عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 4588 😂😂میخوام انتقام بگیرم ازش تورو خدا این بازی کثیفو تمومش کنین😑🤣💔 🖤🥀