2777
2789
@گیتارتونم   کارت داره

توضیح دادم😂😂😂😂😂💔

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@گیتارتونم     براش توضیح بدع خوشگللل😝🖐🏻😂

😂🔪🔪🔪😛

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
من پایه ریپ نیسم خدایی🤣🤝🏻

من که گه خوردم کلا نیستم 😆😃😅

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اوا خواهر بیا نرو🤣🤣🤣

هسدم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

حاجی ما رفتیم ی تاپیک دیگ اونم ترسید قفل کرددد🤣😐

😂🤣😂🤣 آقا هر کامنتی میذارین اینو کپی کنین که بقیه هم بخونن

@parvaneh123 3‍ @گیتارتونم م‍ @خاکبرسر ر‍ @دوستارگربه  

@دختر_زیبا_خاص_38  

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
همشونم میرن پربازدید😂🤣کار از این مفید تر دیگ؟!!!🤣 پربازدید شدن تاپیکتان را به ما بسپارید صد درصد ...

بدون درد و سوزش تضمینی و لیزری براتون نی نی میکاریم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
😂🤣😂🤣 آقا هر کامنتی میذارین اینو کپی کنین که بقیه هم بخونن @parvaneh123   3‍ @گیتارتونم ...

فاطی تگدونم خرابه ابی نمیکنه لامصب ریپ میزنم هی هی🤣🤣🤣🤣🤣

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜