2777
2789
توییی 😂😂🖐🏻

نه خودتی خودتی من تک خورررررم فقط 🤣😆😈

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
نه خودتی خودتی من تک خورررررم فقط 🤣😆😈

جینگیلی عالیسا مینا حسوده رفت توی قندون درش بیار عنبر بیارید 🤣🤣🤣

کیو میخوری 😂😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شما همه من و خدا و خواهر خوانده و دلبرکمان یک طرف ببینیم زور چه کسی بیشتر است

مگه خدا هم پست میزاره کمکت 🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
 جینگیلی عالیسا مینا حسوده رفت توی قندون درش بیار عنبر بیارید 🤣🤣🤣 کیو میخوری 😂😂

باز این حکیم بازیش گرفت و قرتی بازی درآورد برامون 🤣 کسی را نمیخورم اژدها ندارم 😆😅

نه نگو این حرفو من تو رو برای تمام عمرم می‌خوام چرا میخوای قربونم شی🥺😍 چقدر وصف قشنگی زبانمان بند ...

واقعا اگه اون دوره که همه ادبی حرف میزدن بدنیا میومدم فکر کنم قابلیت مُخ‌زنِ خوب بودن رو داشتم، ی نمه باید زبونه رو چرب تر هم بکنم البته

نظر شما چیست بانویِ جانانم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
شما همه من و خدا و خواهر خوانده و دلبرکمان یک طرف ببینیم زور چه کسی بیشتر است

برنده شدم من حاکمم😁   

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
باز این حکیم بازیش گرفت و قرتی بازی درآورد برامون 🤣 کسی را نمیخورم اژدها ندارم 😆😅

دلتم بخواددددد دلتم بخواددددد 💃💃 

پس چی میخوری😐😂

واقعا اگه اون دوره که همه ادبی حرف میزدن بدنیا میومدم فکر کنم قابلیت مُخ‌زنِ خوب بودن رو داشتم، ی نم ...

میخواستی مخ بزنی حیا ات کجا رفته دلبرکم تازه شم میخوای به خیانت کنی ‍؟🤨

فاطی امشب جو گیر شدم میخوام حاکم بشم   اوکی؟

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
برنده شدم من حاکمم😁  

هنوز شروع نشده است.

شما لایع حاکم شدن نیستید

دالتونزلند سرزمینِ پاکی است و حکومت بر آن لیاقت می‌خواهد و حاکمی عادل.

شما عادل نیستید چون با دروغ و تقلب میخواهید تاج را به دست آورید

همین برای اثباتش کافیست اگر بیاندیشید

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
هنوز شروع نشده است. شما لایع حاکم شدن نیستید دالتونزلند سرزمینِ پاکی است و حکومت بر آن لیاقت می‌خو ...

حالا میفهمی کی حاکمه😂